Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 3. līdz 4. novembrim

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns

Mīlestības un romantikas jomā gaidāmi pavērsieni, tie nebūs slikti. Notiks, kas tāds, kam nespēsi noticēt. Kā izrādās, arī ar tevi notiek labas lietas, un tas vēl nav viss, labākais tikai sekos, tāpēc nobruņojies ar pacietību!

Vērsis

Šajā nedēļas nogalē nosacītu laiku vēlēsies laiku pavadīt vienatnē. Tavā mīlas dzīvē nav nekādu problēmu un tu vēlies izbaudīt tik vien kā savu sabiedrību. Skaidri pasaki, ka neesi iecerējis pamest mīļoto, bet, ka vienkārši vēlies izzināt sevi.

Dvīņi

Ja meklē kādu, ar kuru dalīties savā dzīvē, tad dari to tieši tāpat, kā iepriekš. Šajās dienās ieteicams saģērbties unikāli, pamēģini jaunu frizūru vai matu griezumu! Ja dodies iepirkties, izmēģini citu iepirkšanās centru. Ļaujies iedvesmai!
Vēzis

Planētu izstarotā enerģija padarīs tevi visai populāru, kādā no šīs nedēļas nogales vakariem tev noteikti jādodas uz randiņu. Negaidi, ka tas būt kaut kas parasts. Šī tev būs lieliska pieredze, jo tu un tavs randiņu biedrs būsiet uz viena viļņa itin visā.

Lauva

Šī ir brīnišķīgi piemērota nogale, lai organizētu tikšanās un pasēdēšanas draugu lokā. Tu vēlēsies satikt cilvēkus, kā arī savu otro pusīti. Ja dodies uz randiņu, tas būs pozitīvs un diskusiju pilns pasākums. Ieklausies, ko saka tavs sirdsāķītis.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru