Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 3. līdz 4. novembrim

Jaunava

Lai tuvās attiecībās saglabātu svaigumu un dzīvību, būs krietni jāpiepūlas, jo ir lietas, kuras būtu jāmaina. Lai nonāktu līdz pārmaiņām, sākumā tev pašam jāsaprot, kuras ir tās lietas, kas jāmaina, svarīgi apzināties arī izjustās emocijas.

Svari

Planetārais izvietojums liks tev aizmirst pagātni un skatīties cerību pilnajā nākotnē. Ja no bijušās mīlestības esi gatavs šķirties, tad dari to tieši tagad, nav vērts palikt kopā tik vien kā veco labo laiku vārdā.

Skorpions

Planētu izvietojums sagādās emocionālas grūtības attiecībās. Tas nebūt nenozīmē, ka visam jābeidzas, tas nozīmē, ka jums abiem jāapsēžas un jāparunā. Ja izrādīsiet patiesu interesi atrisināt problēmas – viss izdosies.

Strēlnieks

Ja tev iepaticies kāds cilvēks, kurš šķietami nepadodas tavam šarmam, labāk uz brīdi piebremzē. Ja šis cilvēks nereaģē, būtu labāk pievērst uzmanību kādam citam; savādāk tu pats padarīsi sevi par muļķi.

Mežāzis

Planetārais izvietojums liks ieskatīties sevī, lai izprastu attiecību problēmas. Iespējams, ka tev vienkārši jāpavada laiks vientulībā ar sevi, tā visātrāk sasniegsi vēlamo progresu un mainīsi lietas uz labo pusi. Esi mierīgs!

Ūdensvīrs

Šī ir brīnišķīga nogale, lai ciemos uzaicinātu savādāk domājošus cilvēkus. Ja patiesi vēlies mainīties, šis ir tam piemērots brīdis. Pāris šādi cilvēki patiesi spēs apgriezt tavu dzīvi ar kājām gaisā, tu ar viņiem vēlēsies pavadīt ilgāku laiku, nekā sākumā domāji.

Zivis

Šajā nedēļas nogalē izjutīsi spēcīgu vēlmi nonākt mīļotā cilvēka apskāvienos. Planētu enerģija radīs pozitīvu satraukumu, kā arī liks tev riskēt. Iespējams, ka šis ir piemērota brīdis, lai dotos turp, kur vēl neesat bijuši, bet vienmēr vēlējāties aiziet. Uzdrīksties laiku pavadīt grandiozi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru