Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 4. līdz 6. janvārim

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Lai arī cik ļoti tas neaptiktu tavam partnerim, tu izjutīsi milzīgu vēlmi izteikt to, kā tu patiesībā jūties. Nebaidies pieminēt arī to, kas tev nepatīk. Tas būs jūsu pirmais solis ceļā uz attiecību uzlabošanu.

Vērsis Iespējams, ka satiksi kādu no bijušajiem partneriem, kurš ar tevi mēģinās atjaunot kontaktu. Tiec galā ar savām jūtām un izlem, kas ir tas, ko tu patiesībā vēlies!

Dvīņi Šī nedēļas nogale sola apskaidrību. Sapratīsi, kādas ir tavas prioritātes dzīve, un vai esošais partneris tev maz ir piemērots. Nododies filozofiskām sarunām ar sev tuviem cilvēkiem!

Vēzis Nedēļa būs bijusi tik aizņemta, ka būsi pamatīgi noilgojies pēc sava mīļotā cilvēka. Mēģini viņam vismaz nedēļas nogalē atvēlēt vairāk laika, nekā parasti.

Lauva Mēģini izbēgt no ikdienas rutīnas un pievērsties savas partnerim. Par ļaunu nenāktu kāds izbraukums ārpus pilsētas, ja iespējams, tad ārpus valsts.

Jaunava Attiecībās ir neatrisinātas problēmas, kurām ar steigu būtu jāpievērš uzmanība. Mēģiniet kārtīgi izrunāties un tikt skaidrībā ar visu!

Svari Beidzot radīsies iespēja izstāstīt kādam par visu, kas uz sirds. Mēģini ieklausīties šī cilvēka padomā un ņemt to vērā. Šis padoms tev var palīdzēt uzlabot esošās attiecības.

Skorpions Skorpioniem šajā nedēļas nogalē ir ieteicams ietaupīt naudu, taču tai pat laikā tikt galā ar visiem parādiem. Svarīgi būs būt godīgam pret savu partneri – nemelo!

Strēlnieks Izvērtē sevis pieļautās kļūdas un mācies no tām! Nekāp uz viena un tā paša grābekļa vēlreiz! Iespējams, ka nāksies prasīt piedošanu kādam īpašam cilvēkam – neesi lepns!

Mežāzis Vari saskarties ar finansiālām grūtībām, kas jūsu ģimenes dzīvi un harmoniju izsitīs no līdzsvara. Mēģiniet problēmas risināt apdomīgi. Pirms ko saki – padomā!

Ūdensvīrs Iespējams, ka būs ziņas, no kurām vēlēsies pasargāt savu mīļoto cilvēku, tomēr viņš agri vai vēlu par to uzzinās, tāpēc labāk būt atklātam jau uzreiz. Būs kāda problēma, par kuru runāsiet tik ilgi, līdz tā tiks atrisināta.

Zivis Pārdomu laiks. Domāsi par to, vai esošajās attiecībās maz esi laimīgs un vai tās vispār vēlies turpināt. Nenovērtē sevi par zemu! Iespējams, ka esi pelnījis kādu, kas ir daudz labāks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru