Zodiaka zīmes, ar kurām JAUNAVAI ir vislabākā saderība

Lai gan Jaunavas ir ļoti praktiskas un izpalīdzīgas zīmes ar kurām nevajadzētu būt grūti sadzīvot, ļoti daudziem cilvēkiem ir grūti samierināties ar viņu ārkārtīgi izteikto kritiku.

Vislabākajai saderībai Jaunavām nepieciešams kāds, kas arī saprot un piekopj viņu augstos dzīves standartus un saprot viņu piekasīgos uzskatus. Vissaderīgākās zodiaka zīmes ar Zemes stihijas pārstāvi Jaunavu noteikti ir pārējie divi Zemes stihijas pārstāvji – Vērsis un Mežāzis.

Gan Vērsis, gan Mežāzis ir laba saderība ar Jaunavu, jo viņiem piemīt tās pašas īpašības, kādas ir Jaunavai: praktiskums, vērība un materiāli orientēts skats uz dzīvi. Lai vai kā, Mežāzim laikam tomēr būs pati labākā saderība ar Jaunavām. Gan Jaunava, gan Mežāzis abi divi ir centīgi un apzinīgi, turklāt viņiem ļoti viegli izdodas sadzīvot vienam ar otra darbaholisko dabu.

Zīmes, kas vēl ir laba saderība ar Jaunavu un spēj dzīvot harmonijā ar šo Zemes stihijas pārstāvi, ir Vēzis un Skorpions. Daudzi uzskata, ka šāda Zemes un Ūdens stihiju saderība ir visideālākā.  Turklāt tā nav vienkārša sakritība, ka visideālākā saderība cilvēkiem ir ar tiem, kuriem dzimšanas diena ir divu mēnešu robežās no viņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru