Mīlestības horoskops ziemai – aiz loga būs auksti, bet gultā – ļoti karsti

 

 

SVARI

Aukstais ziemas periods Svariem būs īpaši labvēlīgs, kad sapņi piepildīsies. Brīvajiem Svariem šajā periodā ir lielas izredzes iepazīties ar brīnišķīgu partneri, tāpēc vari droši cerēt uz skaistu ziemu – vismaz attiecību jomā. Ja aiz loga būs auksti, tad gultā ies karsti – šie mēneši sola kaisli un erotiku. Iespējams, ka beidzot izlemsi iepazīstināt savu sirdsāķīti ar saviem vecākiem, nostiprinot attiecības, kā arī kopā parādīties sabiedrībā, tikai ar to nevajadzētu aizrauties tiem, kuri tikai nesen ir izšķīrušies un jau uzreiz uzsākuši jaunas attiecības.

SKORPIONS

Šis periods var paiet garām bez dižām izmaiņām mīlas jomā. Ja esi attiecībās, tad zvaigznes sola, ka jūsu attiecības turpinās plaukt un zelt, protams, neiztiksiet bez strīdiem un pārpratumiem, bet kopumā šis ir visai labs periods. Ja esi brīvs, tad iespējams, ka šie mēneši jaunu mūža mļestību neatnesīs, kā tikai dažus pagaidu partnerus. Brīvie Skorpioni vairāk varētu koncentrēties uz jaunu draudzību, nevis attiecību veidošanu, taču pilnīgi iespējams, ka šo jauno draugu vidū, tu atrodi savu turpmāko partneri.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki nekad nemīl sēdēt uz vietas un ieaugt ikdienas rutīnas sūnās. Šis būs tas laiks, kad visvairāk alksi pēc pārmaiņām un nespēsi samierināties ar garlaicīgu dzīvesveidu. Tas dažus var novest pie nepārdomātām rīcībām mīlas jomā. Iespējams, ka sāksiet flirtēt ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem vai apsvērsiet domu par šķiršanos. Strēlniekiem ieteicams mazliet piebremzēt un kārtīgi apdomāties!

Ja esi brīvs, tad šajā periodā zvaigznes sola jaunas iepazīšanās, kas drīzāk izvērtīsies par draudzībām, nevis ilgtermiņa attiecībām.

MEŽĀZIS

Ja esi brīvs, tad vēl decembrī vari paspēt sapazīties ar kādu interesantu cilvēku, tomēr pēc šī mēneša izredzes atrast otru pusīti saruks. Skaties uz to no gaišās puses – kas lēni nāk, tas labi nāk, vai ne tā?

Tev partneri ieteicams meklēt tur, kur tu to nekad neiedomātos atrast, pilnīgi iespējams, ka tavs nākamais sirdsāķītis būs kāds no tava darba kolektīva vai tev tuvu dzīvojošs. Iespējams, ka tev viss ir deguna galā!

ŪDENSVĪRS

Tu izveidosi attiecības tad, kas to vismazāk gaidīsi! Tici brīnumam, un centies nedomāt par to, ka joprojām esi brīvs. Centies koncentrēties citām nodarbēm. Iespējams, ka kāds jauns hobijs vai nodarbošanās var novest tevi pie jaunas un ļoti īpašas iepazīšanās!

Arī attiecībās esošajiem Ūdensvīriem par ļaunu nenāktu uzsākt kaut ko jaunu, un šoreiz kopā ar savu mīļoto cilvēku. Palutiniet sevi, dodoties kādā ceļojumā vai vismaz dažas dienas pavadot ārpus ierastās vides tepat Latvijā!

ZIVIS

Šajā periodā nāksies izdarīt vairākas svarīgas izvēles, kas ir saistītas ar tavām attiecībām, un kāda no tām var būt visai izšķiroša, tāpēc esi prātīgs!

Daudzām Zivīm šis var būt pasmags periods attiecībās, kad nespēsiet tikt galā ar atsevišķām problēmām, kuras jūs jau sen ir nomocījušas. Mazāk ilūziju par perfektu mīlestību, labāk rīkojies tā, lai viss notiktu tā, kā tu vēlies! Šis nav tas periods, kad tev būtu jālidinās pa mākoņiem, atļaujies būt izvēlīgs, un neuzsāc jaunas attiecības uzreiz!

Brīvie Zivju zvaigznāja pārstāvji jaunu partneru izvēlē būs ļoti neizvēlīgi un neskaidri, tāpēc nesteidzieties, bet gan kārtīgi apdomājiet, vai jums šis cilvēks dzīvē maz ir nepieciešams!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru