Mīlestības un kaisles horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – spontānas romantikas laiks!

Mīlestība padara mūsu dzīvi krāšņāku, tāpēc ielūkosimies šīs nedēļas mīlestības horoskopā, lai uzzinātu, kā kļūt mazliet laimīgākiem mīlas frontē!

Astroloģiskā saderība – tā ir ļoti iemīļota tēma. Protams, ka pretpoli pievelkas, taču tikai izņēmuma gadījumos tādi pāri paliek kopā. Cilvēki arvien biežāk izvēlas sev līdzīgos. Laimīgas attiecības sākas no raksturu saderības, taču mīlestībā ir tūkstošiem izņēmumu. Neatkarīgi no tā, kurā kategorijā jūs ietilpstat, šis mīlestības horoskops palīdzēs jums gūt panākumus šajā dzīves sfērā.

 

AUNS

Astrologi jums šajā nedēļā iesaka pavadīt pēc iespējas vairāk laika kopā ar savu otro pusīti. Varbūt ir pienācis laiks iepazīties ar sava partnera draugiem, lai labāk viņu izprastu. Ja pacentīsieties, jums izdosies atrast arī kopīgas intereses, kas stiprinās jūsu attiecības. Brīvajiem Auniem vajadzētu pārstāt iespringt uz otrās pusītes meklējumiem. Vienatne jums šobrīd ir ļoti noderīga, tā kā visu uzmanību vērsiet tieši uz to. Atlaidiet situāciju, un tā atlaidīs jūs.

VĒRSIS

Mīlestība jūs šajā nedēļā cels augstumos. Tiesa gan, lai tas notiktu, jums vajadzētu pārstāt salīdzināt savu partneri ar citiem cilvēkiem un izcelt viņa trūkumus. Mīlestība nav mērāma skaistumā, naudā vai cilvēka statusā, tāpēc atbrīvojieties no stereotipiem, kas valda sabiedrībā. Klausiet savai sirdij un izvēlēties sev to ceļu, kurš jums pašiem liekas perspektīvs. Ja jūs šajā nedēļā pārskatīsiet savu attieksmi pret mīlestību, mīļoto cilvēku un ģimeni, jums tiks dāvāta laime.

DVĪŅI

Attiecības jūs šajā nedēļā priecēs ar savu vieglumu un spilgtajām situācijām, kurās būs gan par ko pasmieties, gan padomāt. Attiecību skaidrošana jums šajā periodā ir aizliegta. Sagaidiet problēmas ar humoru un smaidu sejā, saglabājiet pozitīvo domāšanu līdz pašām beigām. Sarīkojiet romantisku vakaru. Tas, pēc astrologu domām, palīdzēs jums tikt galā ar visām nesaskaņām jūsu attiecībās, turklāt jūs patiešām lieliski pavadīsiet laiku.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā ļoti rūpīgi jāseko līdzi tam, ar ko iepazīstaties, jo pastāv liela iespējamība, ka ar vienu no šiem cilvēkiem jums izveidosies nopietnas attiecības. Tā kā, ja jūs līdz šim esat bijuši vieni, šī ir jūsu iespēja nokārtot savu personīgo dzīvi. Pirmdiena un otrdiena – visveiksmīgākās šīs nedēļas dienas, lai iepazītos, ietu uz randiņiem un flirtētu. Aizņemtajiem Vēžiem ir vērts vedināt partneri uz jūtu izrādīšanu. Spontāna romantika vēl nevienam nav kaitējusi.

 

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru