Nagu forma. Neticami, bet tā daudz ko atklāj par tavu personību!

Tu neticēsi, kādus noslēpumus par tevi var atklāt nagu forma. Rezultāts ir pārsteidzošs! Attēlā atrodi savu nagu formu un zemāk lasi, kādas ir tava rakstura iezīmes.

1. Taisni un plati nagi
Tev piemīt teicamas analītiskās spēj un spēcīga iekšēja nojauta. Tu vienmēr domā, ko runā. Uzskata, ka cilvēkiem ar šādu nagu formu ir spējas ātri atrisināt problēmu atrisināšanu.

2. Kvadrātveida un regulāras formas nagi
Cilvēkiem ar šādu nagu formu bieži ir raksturīga centība. Viņi ir ļoti patiesi un godprātīgi attiecas pret saviem pienākumiem. Nereti šādi cilvēki ir dzimuši līderi. Apkārtējie cilvēki viņiem ļoti uzticas.

3. Mazi un izliekti nagi
Šādiem cilvēkiem ir jautra daba. Viņiem ir ļoti jūtīgs raksturs. Viņi vienmēr izstaro prieku un pozitīvismu, tāpēc apkārtējie tiecas pēc viņiem. Viņi ir drosmīgi, uzticami un drosmīgi, bet dažkārt arī ļoti stūrgalvīgi.

4. Mazi un nelīdzeni nagi
Šādi cilvēki, kā likums, ir ļoti gudri un enerģiski. Viņiem ir plašs redzes loks un viņi ir atvērtas saskarsmes piekritēji. Viņi ir tāda tipa cilvēki, kuri slēpj sevī savas jūtas un neraizējas par to.

5. Trīsstūrveida nagi
Šādiem cilvēkiem ir nosliece uz drosmīgu rīcību, viņi ir ļoti aktīvi un gudri. Vienmēr dara to, kas viņiem patīk. Pat tad, ja viņi iepriekš ieplāno kādu darbu, rezultāts vienmēr atšķiras no iecerētā scenārija.

6. Iegareni un taisnstūrveida nagi
Tie, kam ir šāda nagu forma, ir pozitīvi, dzīvespriecīgi un viegli iegūst jaunus draugus. Viņi ir nervozi, tieši savos izteikumos un vienmēr paliek pie sava viedokļa. Šādi cilvēki ir pārāk piesardzīgi pat tad, kad situācija to neprasa.

7. Gari un ovāli nagi
Gari un ovāli nagi simbolizē radošu personību. Cilvēki ar šādu nagu formu, kā likums, ir uzticami un artistiski. Viņiem ir ļoti attīstīta iztēle.

8. Izteikta kutikulas līnija
Cilvēki, kas iekļaujas šajā kategorijā, ir patiešām unikāli. Šo cilvēku garšas receptori ļoti atšķiras no citiem. Viņi ir dzīvespriecīgi, spilgti un ļoti aktīvi. Viss, ko viņi dara, ir neparasts, ekstraordinārs un sniedz milzīgu prieku.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru