Seno ebreju horoskops – izlasi sev atbilstošo aprakstu!

 

Tāpat kā daudzām senajām tautām, ebrejiem bija pašiem savs horoskops. Senebreju astroloģija ir balstīta uz viņu individuālo mēness kalendāru, pēc kura katrai Zodiaka zīmei atbilst viens mēnesis.

Lai arī mūsdienās šis horoskops vairs nav tik populārs kā ierastais babiloniešu Zodiaks, astrologi apgalvo, ka tas atšķiras ar neparastu precizitāti. Atrodiet savu mēnesi un pārliecinieties par to!

Auns – Nisan

Auna zīmē dzimušie, saskaņā ar ebreju horoskopu, – ir vīrišķīgi, enerģiski, spēcīgi, progresīvi un vienlaicīgi agresīvi cilvēki, kareivīgi, valdonīgi. Dodoties cīņā, viņi darīs visu, lai atgrieztos kā uzvarētāji, pirmie sniegs triecienu un iznīcinās savu ienaidnieku.

Vēsturiski Nisan mēnesis ir slavens ar ebreju iziešanu no Ēģiptes, pārejas sākumu no iekšējas verdzības uz atbrīvošanos no grēkošanas; no fiziskas atkarības no brīvības. Saskaņā ar Kabalu šajā mēnesī mums ir iespēja no Kosmosa saņemt enerģiju, kas ļauj mums pilnībā atbrīvoties no visiem jebkāda veida atkarības ierobežojumiem.

Vērsis – Ijar

Ijar mēnesim pēc ebreju horoskopa atbilst Vēža zodiaka zīme (ivritā — «Šor», tas ir vērsis). Vērsis – tas jau ir solis uz patstāvīgumu, savas individuālās būtības izrādīšanu.

Saskaņā ar ebreju horoskopu cilvēki, kuri dzimuši Ijar mēnesī, parasti atšķiras ar iegrimšanu pārdomās un interesi par garīgo dzīvi. Tādi cilvēki bieži kļūst par skolotājiem, pāvestiem un garīgajiem līderiem. Šajā mēnesī Dievišķais spēks iedarbojas uz robežām.

Lasi arī: Indiešu horoskops un 27 nakšatras; Ko tās vēsta par raksturu un seksualitāti

Dvīņi – Sivan

Planētu pārvalda Merkūrijs, kas ivritā skan kā Kohavs. Merkūrijs pēc ebreju horoskopa ir komunikāciju planēta, tas ir, tai piemīt eletrības kabeļa, telefona vadu īpašība. Dvīņi bieži ir skolotāji, padomnieki, stāstnieki – tas ir, nodarbojas informācijas nodošanas sfērā.

Saskaņā ar ebreju horoskopu Dvīņi ir intelektuāļi, kuri vēlas zināt visu, kuriem piemīt nepiesātināma ziņkārība iegūt dažāda veida informāciju. Tāpēc, ka viņiem zināšanas ir spēks un, jo vairāk informācijas šodien ir iegūts, jo vieglāk viņiem būs izdarīt izvēli nākotnē.

Vēzis — Тamuz

 Tamuz mēnesi vada Mēness, ar ko arī skaidrojams paaugstinātais jūtīgums cilvēkiem, kas pieder Vēža zīmei. Saskaņā ar ebreju horoskopu viņiem nepieciešams vairāk mīlestības, nekā citu zīmju cilvēkiem.

Turklāt Vēžiem ir jāpieliek visi spēki, lai neieciklētos uz pagātni, atietu no tās situācijas un skatītos uz priekšu, atstājot pagātnē sāpīgās atmiņas un dvēseles ievainojumus. Viņiem tā ir vienīgā iespēja atrast patiesu laimi un mīlestību.

Lasi arī: Ēģiptiešu horoskops, kurā apvienotas senas zināšanas- Jūs būsiet pārsteigti par tā patiesumu!

Lauva — Av

Saskaņā ar ebreju horoskopu Lauva savu enerģiju saņem pa taisno no Saules, un tā ir vienīgā zīme, kas atrodas tās ietekmē. Tāpēc arī Lauvas uzskata, ka visa pasaule griežas ap viņiem. Būdami pārliecināti par savu spēku un iespējam, viņi šo pārliecību projicē uz visu pasauli.

Viņu ārējais izskats parasti ir cildens un iespaidīgs, reizēm pat izraisa trīsas. Viņi visu laiku cenšas atrasties uzmanības centrā. Viņi pieprasa cieņu; ja viņiem to neizrāda, Lauvas vai nu atriebjas, vai arī atbrīvojas no nevērtīgajiem ļautiņiem, kā no kukaiņiem.

Jaunava — Eljulj

Saskaņā ar ebreju horoskopu Jaunavu, tāpat kā Dvīņus, pārvalda Merkūrijs. Abu zīmju dzimušajiem piemīt spēja ātri adaptēties pie jaunām situācijām un idejām, tomēr Jaunava nemaina savus uzskatus tik dedzīgi, kā to dara Dvīņi. Abi viegli izdara pārsteidzīgus secinājumus, kaut arī balsta savus lēmumus uz dažādiem pieņēmumiem.

Jaunavu pamatīpašība ir pastāvīga dzīšanās pēc kārtības un izcilības. Nekas tik ļoti Jaunavai netraucā, kā nekārtība. Viņas darbagalds, māja un mašīna – tie ir efektivitātes un rūpīguma paraugi; Jaunavai visam ir sava vieta.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru