Nedalīta uzmanība – horoskops mīlestībā nedēļai no 11. līdz 17. februārim

Uzzini, ko zvaigznes Tev sarūpējušās mīlestībā!

Iespējams, tieši šodien gaidāms, kāds pārsteidzošs notikumu pavērsiens…

Auns Planētas liks tev satuvināties ar kādu īpašu cilvēku. Tu vienmēr esi uzskatījis, ka starp jums esošā saikne ir dziļa un stipra, bet tikai sarunas laikā aptversi šīs saiknes patieso nozīmi. Tagad tevi vairs neviens nespēs apturēt.

Vērsis Diskusijas skars metafiziskās sfēras, kā arī tavas attiecības ar otru pusīti. Planētu izvietojums atklās to, ka jūsu attiecības sniedz daudz lielākas iespējas, nekā sākotnēji šķiet. Izārdīsies, ka šajā dzīvē jums abiem kopā jāpaveic noteikta misija. Diskusijas noteikti būs dziļas.

Dvīņi Tu apzinies, ka vēlies pateikt mīļotajam cilvēkam kaut ko ļoti nozīmīgu, lai padarītu starp jums esošo saikni vēl stiprāku, tomēr tu nezini, kādu pieeju labāk izmantot. Lai arī ko tu izdomātu, tam jānāk no sirds, citādi riskēsi visu izbojāt. Ja paudīsi savas patiesās jūtas, runa izklausīsies pārliecinoša. Esi drošs par sevi un viss izdosies!

Vēzis Ja tu spēsi nonāks līdz kādas samilzušas problēmas pirmsākumiem sevī, tad būsi gan sev, gan mīļotajam cilvēkam izdarījis milzīgu pakalpojumu. Spējot saskatīt visu situāciju, varēsi izprast, kādēļ konkrētā problēmsituācija atkārtojas. Izmanto savas zināšanas labiem nolūkiem.

Lauva Šīs nedēļas enerģija ļaus tev skaidri apzināties, ko tu meklē attiecībās. Tu pēkšņi radīsi apskaidrību par to, kādas personiskās īpašības un jūtu izpausmes vēlies redzēt otrajā pusītē. Pēdējais, ko tagad darīt ir doties šī cilvēka meklējumos. Īstais cilvēks atradīsies pats. Visam savs laiks.

Jaunava Tu zini, ko jūti, bet nevēlies par to runāt. Planētu izvietojums liks šaubīties, vai pastāstīt to, ko jūti, vai labāk paturēt to sirdī. Jebkura iepriekš sacerētā runa ir ļauta neveiksmei, tādēļ rīkojies spontāni. Iegaumē to, ka cilvēki spēj pateikt, ja neesi pilnīgi atklāts.

Svari Apjukumu radīs tas, ko tu domā un tas, ko jūti. Planetārās enerģijas ietekmē abas šīs lietas sajauksies un radīs pamatīgu apjukumu. Tādēļ, ņem vērā, ka šī nebūs labākā nedēļa, kad runāt ar mīļoto cilvēku par to, kādas varētu būt vai kādām vajadzētu būt jūsu attiecībām.

Skorpions Planētu enerģija padarīs tevi pārliecinātu par vienu, ka nesaproti, kas šobrīd notiek starp tevi un mīļoto cilvēku. Lai arī no kuras puses tu aplūkotu esošo situāciju, tā šķiet neizprotama. Smadzeņu pārpūlēšanas vietā pamēģini ļaut situācijai atrisināties pašai.

Strēlnieks Planētas ļaus tev skaidrāk saredzēt kādēļ tu sirdsāķīša sabiedrībā jūties tik labi. Ne tikai tādēļ, ka šis cilvēks ir gaumīgs, šarmants un viņam piemīt lieliska humora izjūta; viņam ir tādi paši uzskati kā tev. Šis cilvēks tev šķiet vienkārši fascinējošs.

Mežāzis Mīlestība būs intelektuāla afēra. Mīlas lietās neizjutīsiet fizisku iekāri, tā vietā varēsiet runāt par visām svarīgajām lietām, kā arī piedzīvot dziļu pārdomu brīžus kopā. Ja tomēr vēl tikai meklē dvēseles radinieku, tad zini, ka tādu atradīsi ar sarunu palīdzību.

Ūdensvīrs Planetārais izvietojums sniedz tev iespēju izvēlēties. Tu un tavs mīļotais cilvēks varat nonākt pie nepieciešamas diskusijas. Pielūko, lai dialogs neieved vēl dziļākās nepatikšanās, jo jūs abi paši nezināt, ko īsti vēlaties. Apdomā, varbūt labāk šo sarunu pataupīt kādai citai reizei.

Zivis Runāšana ir viens no labākajiem veidiem, kā iegūt sirdsāķīša nedalītu uzmanību. Planētas radīs iespēju nonākt aci pret aci ar simpātisko personu un tiklīdz sāksiet runāt, abi būsiet pārsteigti par to, ka tik ilgi neesat viens otru pazinuši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru