Viss nebūs nemaz tik vienkārši! 3 zīmes, kurām šonedēļ jāuzmanās

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

 

VĒZIS

Nedēļas sākums var būt visai smags un darbiem pilns. Var gadīties, ka zaudē motivāciju, lai darbotos turpmāk. Atsevišķi Vēži šajā nedēļā atmetīs roku kādam sen iesāktam projektam, taču to noteikti nevajadzētu darīt. Ja kaut ko apņēmies izdarīt, tad ej līdz galam! Padošanās pusceļā nenesīs neko labu!

Esi uzmanīgs, kad runā ar augstākstāvošām personām – nepasaki ko tādu, ko vēlāk varētu nākties nožēlot!

LAUVA

Uzmanies no asām piezīmēm! Šoreiz prātīgāk būs savas patiesās domas paturēt pie sevis, un uz āru laist tikai piepušķotu un saudzīgu taisnību. Pretējā gadījumā sabojāsi attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem tev vēlāk vajadzēs sadarboties.

Nemeklē vainu citos! Iespējams, ka daudzu problēmu cēlonis būsi tu pats un tava uzvedība. Mēģini saskatīt vainu sevī, vismaz kaut reizi.

Nekādā gadījumā neuzņemies izdarīt vairāk, nekā tu spēj paveikt. Tu taču negribi pārpūlēties? Ja iespējams, tad velti laiku kārtīgai atpūtai. Labam un kvalitatīvam miegam nevajadzētu izpalikt, vismaz ne šonedēļ.

ŪDENSVĪRS

Nepārsteidzies ar secinājumiem! Ne viss vienmēr ir tā, kā tas izskatās! Šonedēļ mēģini uzzināt visus faktus, un tikai tad kādam uzbrukt ar pārmetumiem.

Nedēļas sākumā iespējamas nesaskaņas ar mīļoto cilvēku. Problēmas risiniet prātīgi. Ja nepieciešams, tad pavadi kādu laiku vientulībā, apdomājoties un saliekot domas pa plauktiņiem.

Būsi ļoti viegli aizskarams un aizvainojams, mēģini visu tik ļoti neņemt pie sirds!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru