Negaidīti pavērsieni 3 zodiaka zīmēm no 10. līdz 16. decembrim – vai tu esi sarakstā?

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

AUNS

Nāksies runāt par ļoti nopietnām tēmām, un salabšana ar kādu īpašu cilvēku var izrādīties daudz grūtāka un komplicētāka, nekā cerēts. Neskatoties uz to, tu nedrīksti zaudēt savu pacietību un emocionāli eksplodēt. Mēģini savākties un pierādīt, ka spēj uz notiekošo reaģēt ļoti mierīgi!

Draudzībā vari saskarties ar melojošo cilvēku, kurš neatklāj visu taisnību. Šoreiz klausi savai intuīcijai! Ja kaut kas šķiet aizdomīgs, tad esi nepiekāpīgs, un noskaidro patiesību!

ŪDENSVĪRS

Nopietnus lēmumus pieņemt attiecībās būs īpaši grūti, taču citās dzīves sfērās ies mazliet labāk. Svarīgi, lai attiecību problēmas neietekmētu darbu un karjeru! Šonedēļ mēģini izvērtēt savas prioritātes – ja nepieciešams, tad saplāno savu nedēļu! Brīžiem tevi pārņems lieli slinkuma uzplūdi, ar kuriem cīnīties būs ļoti grūti, un tas izdosies tikai stiprākajiem.

Vari tikt nostādīts neveiklā situācijā, tomēr, lai no tā izvairītos, mēģini nejaukties citu attiecībās un nerisināt citu problēmas – tā būs labāk!

SVARI

Sapratīsi, kuri cilvēki tev dzīvē ir nepieciešami, bet ar kuriem labāk pārtraukt kontaktu. Iespējams, ka šīs nedēļas notikumi liks mainīt domas par kādu konkrētu cilvēku, un tu vairs nevēlēsies ar viņu turpināt kontaktu. Mēģini tomēr būs pieklājīgs, lai arī kas! Nejauka un riebīga attieksme nenesīs nekādu labumu!

Svarīgi būs uzturēt labas attiecības ar visiem cilvēkiem, tāpēc “saki, ko domā” taktika būs galīgi greiza. Var gadīties, ka atsevišķās situācijās nāksies mazliet samelot, bet tas tikai tāpēc, lai otru pārāk neaizvainotu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru