Nedēļas horoskops no 10. līdz 16. decembrim – pieredze izrādīsies svarīgāka par uzvaru

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

 

Auns Tavs šīs nedēļas uzdevums ir būt prātīgam, apdomīgam, un neizdarīt priekšlaicīgus secinājumus! Kaut arī intuīcija tevi vedīs pareizajā virzienā, tu nekādā gadījumā nedrīksti cilvēkiem uzbāzties ar savu taisnību! Esi ieturēts un laipns pret ikvienu!

Vērsis Šonedēļ daudzas lietas taps skaidras, bet citas tiks ietērptas pamatīgā miglas plīvurā. Ja attiecību problēmas sāks pamazām atrisināties, tad citās dzīves sfērās tevi sagaida kaut kas neparasts! Negaidīti notikumi ir tepat aiz stūra!

Dvīņi Satuvināsies ne tikai ar mīļoto cilvēku, bet arī ar ģimeni un draugiem. Šis ir lielisks laiks, kad izrunāties. Tavs garastāvoklis būs īpaši labs, tāpēc spēsi gan iepriecināt, gan sasmīdināt ikvienu!

Vēzis Mazāk soli, vairāk dari! Šonedēļ par tevi runās nevis tavi vārdi, bet gan rīcība, tāpēc pārliecinies, ka tā ir pareiza un nekaitē apkārtējiem cilvēkiem. Savtīgas izdarības pataupi citam laikam!

Šķir lapu tālāk, lai izlasītu horoskopu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru