Neviens nav perfekts – zodiaka zīmju negatīvās īpašības

lelaki-panas-baran

Būtu maldīgi domāt, ka mēs visi esam perfekti – ikviens no mums iemieso sevī kaut ko negatīvu.

Uzzini, kādas negatīvās rakstura īpašības piemīt tavai horoskopa zīmei.

AUNS: Auns baidās apjaust savas rīcības sekas – bēg no attiecībām, saistībām. Auns vēlas būt atbildīgs tikai un vienīgi par sevi – atbildība pār citiem viņu biedē. Auns bauda haosu, kad viņš par to nav vainojams vai kad viņš nekontrolē situāciju.

VĒRSIS: Vērsis ir ar sevi apsēsts. Viņu interesē savas vēlmes, savas vēlmes un kaut kad pēc tām citu vēlmes. Viņš izvairās no sociālās atbildības.

DVĪŅI: „Es daru visu, ko vēlos, jo es tā varu. Es neatbildu neviena priekšā. Un man patīk likt citiem cilvēkiem izskatīties muļķīgi, jo tad es izskatos labāk!” – Tāds ir Dvīņu egoisma moto.

VĒZIS: Emocijas ir galvenās Vēža dzīvē. Vēzi uztrauc tikai viņš pats un cilvēki, kas ir atkarīgi no viņa. Un viņam patīk, ja viss paliek tā, kā tas ir – ja cilvēki ir no viņa atkarīgi, jo tas veido drošības sajūtu. Turklāt Vēži mēdz novirzīt savas bailes uz savu tuvinieku pleciem, jo tā taču ir vieglāk.

LAUVA: „Es vēlos, lai ikviens mani novērtē un apbrīno. Mani biedē ikviens, kas spētu kļūt labāks par mani, kuru varētu apbrīnot vairāk.” Tā izpaužas Lauvas negatīvisms.

JAUNAVA: „Es sagaidu, ka ikviens piepildīs manas vēlmes un izpildīs manas prasības. Un, ja manas prasības netiek izpildītas, es likšu citiem justies slikti.” Tāds ir Jaunavas negatīvais moto.

SVARI: Svari bieži vien apjūk pieklājības un sociālo pienākumu mežā, tādēļ viņu patiesums mēdz kļūt par meliem un pretēji. Turklāt Svari neprot novērtēt citu cilvēku unikālās īpašības – ja citi nedomā tā, kā Svari, rodas problēmas.

SKORPIONS: „Ja es nedabūju to, ko vēlos, es to tik un tā paņemšu.” Par to Skorpions klusībā ir pārliecināts. Skorpions ir apsēsts ar spēku un varu, turklāt mēdz izmantot cilvēkus savā labā, pēc tam no tiem atbrīvojoties.

STRĒLNIEKS: „Es esmu patiesības tiesnesis – man un tikai man ir taisnība. Un tie, kas nespēj izpildīt manus standartus, tie nav manis cienīgi.” Tieši tā izklausās Skorpiona egocentriskums.

MEŽĀZIS: Mežāzis vēlas kontrolēt ikvienu ap sevi. Vājums un nespēja kontrolēt situācija ir Mežāža lielākās bailes. Turklāt apkārtējo atziņa un sociālais tituls ir augstā vērtē viņiem.

ŪDENSVĪRS: Kultūra, tehnoloģija – tās aizrauj Ūdensvīru, tādēļ viņš ignorē gan savas, gan citu cilvēku emocionālās izpausmes. Ūdensvīram patīk ietekmēt citus psiholoģiski – kontrolējot. Turklāt fizisko spēku Ūdensvīrs vērtē daudz augstāk par spēju vienoties.

ZIVIS: „Atmiņas, fantāzijas, iedomas, tās man ir daudz svarīgākas par reālās dzīves pieredzi. Pasaule manā priekšā ir sekla, es ticu saviem pieņēmumiem un fantāzijām, tādēļ arī dzīvoju tikai un vienīgi tajās.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru