Nekādā gadījumā neļauj citiem darīt šīs lietas

Neļauj novērst sevi no saviem sapņiem. Kad citi tev mēģina ieskaidrot, ka tu kaut ko nespēsi paveikt, tas atklāj tikai viņu ierobežotos priekšstatus par to, kas ir un kas nav iespējams. Parādi ar savām darbībām, ka tu vari sasniegt visu, kam tici.

Neļauj draugiem sevi aprunāt aiz muguras. Īsti draugi visas negatīvās lietas nebaidīsies pateikti tev acīs. Ja pamani, ka draugi aiz muguras runā par tevi, iespējams, viņi, iespējams, nav tik uzticami, kā tev šķiet.

Neļauj citiem sev teikt, ka tev vajadzētu kļūt par kaut ko citu. Vienmēr būs kāds, kam nepatiks tas, kā tu runā, ko tu dari, kā izskaties un kas esi. Nepievērs tam lieku uzmanību.

Neļauj citiem gūt labumu no tevis. Cilvēki to dara nepārtraukti un bieži vien arī neapzināti. Viņi izmanto citus, lai tiktu uz priekšu, lai iegūtu to, ko vēlas vai vienkārši, lai justos labāk. Kad ievēro, ka kāds cenšas sev gūt labumu no tavas sabiedrības, neļauj viņam to.

Neļauj citiem sevi pārprast. Ja tu zini kaut ko, ko vajadzētu saprast arī citiem, velti laiku, lai viņiem to kārtīgi izskaidrotu. Pārpratumi nevienam nav vajadzīgi un rada tikai problēmas.

Avoti: thespiritscience.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru