Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu! Nedēļas horoskops no 28. janvāra līdz 3. februārim

VĒZIS

Jums šī nedēļa solās būt mierīga. Tuvākajās septiņās dienās esiet jūs paši. Izvairieties no liekulības un meliem. Apmānīt kādu vai aizlaisties no atbildības būs ļoti grūti, tāpēc jebkurā dzīves sfērā nav vērts meklēt vieglāko ceļu. Meklējiet motivāciju – tā tagad ir zelta vērtē.

Labvēlīgās dienas: 29.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

LAUVA

Lauvām šīs septiņas dienas vajadzētu uztvert kā mācību un pašpilnveidošanās laiku. Varat apgūt jaunas iemaņas, uzlabot savas prasmes un pievērsties intelektuālajam darbam, arī fiziskā slodze nebūs lieka, taču jums nedaudz vairāk jāvirzās uz materiālās pasaules un racionalitātes pusi.

Labvēlīgās dienas: 1.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

JAUNAVA

Jūsu egoisms var jūs šajā nedēļā pazudināt. Viegli nebūs, taču visi gaidāmie pārbaudījumi var izrādīties jums neticami vērtīgi. Iespējams, ka jums izdosies atrast savu otro pusīti, taču atcerieties, ka greizsirdība ir briesmīgākais mīlestības ienaidnieks.Ticiet tam labākajam, lai tas arī notiktu.

Labvēlīgās dienas: 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SVARI 

Svariem janvāra beigām un februāra sākumam vajadzētu būt visnotaļ produktīviem. Varēsiet tvert vienu iespēju pēc otras. Galvenais – pievērst uzmanību detaļām. Arī komandējumi solās būt patiesi produktīvi. Varat arī droši doties kādā garākā ceļojumā. Satiecieties ar cilvēkiem un slēdziet ar viņiem darījumus. Mērķtiecīgajiem Svariem šī ir patiesi lieliska nedēļa.

Labvēlīgās dienas: 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā jādomā tikai un vienīgi par nākotni, nevis pagātni. Saplānojiet visas lietas jau pāris mēnešus uz priekšu un paturiet to visu galvā. Nenoslēdzieties no citiem cilvēkiem. Trešdien jums jāuzsāk kustība uz priekšu. Vispirms vajadzētu tikt galā ar saviem pienākumiem. Pēc tam varat meklēt iespējas savai radošajai izaugsmei.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29., 2.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa būs neticami stabila un labvēlīga. Pastāv iespēja, ka kļūsiet daudz ievainojamāki, taču tas jums pilnīgi noteikti netraucēs. Jums pilnā gaitā jādodas uz priekšu. Cilvēki var jūs pievilkt, tāpēc pacentieties būt patstāvīgi. Tas jums nāks par labu, it īpaši finanšu sfērā. Pievērsiet uzmanību detaļām. Jums viss izdosies.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā ļoti īpaša nozīme būs nejaušiem notikumiem, jo tie nepakļausies nekādiem loģikas likumiem. Vērojiet pasauli ļoti uzmanīgi. Rūpīgi izpētiet savu ienaidnieku soļus, jo viņi pilnīgi noteikti mēģinās aktivizēties. Astrologi jums šajā nedēļā iesaka vispirms domāt, bet pēc tam darīt. Neuzvedieties tā, it kā nekas nenotiktu.

Labvēlīgās dienas: 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29., 1.

ŪDENSVĪRS

Arī tad, ja kaut kas neies tā, kā jūs vēlaties, jums šajā nedēļā izdosies noturēties virs ūdens. Protams, ka jūs piemeklēs arī problēmas, taču viss, kas jums šobrīd ir vajadzīgs – saglabāt savu plānu aktualitāti arī uz priekšdienām. Ticiet sev un pieturieties pie savām agrākajām idejām. Mīlas frontē var iestāties ne tie labākie laiki, taču tas ir obligāts Visuma pārbaudījums.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS 

Zivīm šī solās būt visnotaļ nervoza nedēļa, tāpēc ka jūsu noskaņojums pastāvīgi mainīsies. Iespējams, ka piedzīvosiet arī depresiju. Jūs būsiet slinkas un apātiskas. Pats galvenais – neeksplodēt un neizgāzt visu pār apkārtējiem cilvēkiem. Nevienam nav jācieš jūsu emociju dēļ. Ja nākotnē vēlaties kļūt par līderēm un uzvarēt, esiet viltīgākas un nestāstiet visiem par saviem plāniem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru