Noderīgi – Atpazīsti zodiaka zīmes pēc izskata!

Izrādās, ka katrai Zodiaka zīmei ir savas ārējā izskata pazīmes, kas var vienā rāvienā palīdzēt noteikt pat pilnīga svešinieka Zodiaka zīmi. Vēlaties pārbaudīt? Tad šis raksts noteikti noderēs!

Šeit ir apkopotas visas galvenās visu Zodiaka zīmju ārējā izskata pazīmes:

Auns

Temperamentīgie Auni ir galējību pārvaldnieki, kas bieži mēdz atainoties arī viņu ārējā izskatā. Šo zīmju matu krāsa parasti mēdz būt ļoti piesātināta – sākot ar samtaini melno, līdz pat kviešu gaišajam. Aunus var atpazīt pēc mirdzošajām acīm, enerģētiskās gaitas un sportiskās miesas uzbūves. (turpinājums nākamajā lapā)

Viņiem ir labi attīstīta muskulatūra, kas ļauj saglabāt sevi labā fiziskajā formā līdz pat sirmam vecumam. Ādas krāsa viņiem ir tumsnēja vai pat nedaudz sarkanīga – retāk bāla vai ārkārtīgi gaiša. Parasti uz sejas ir dzimumzīmes – viena liela vai arī pāris maziņas.

Vērsis

Vēršiem piemīt savdabīgs un ļoti neparasts skaistums. Šai zīmei vairāk atbilst zemes stihijas un dabīgas formas. Ķermenis viņiem parasti ir proporcionāls un tvirts, neatkarībā no dzimuma. Paši par sevi Vērši ir klusi un ieturēti, tādēļ viņi ar laiku mēdz aptaukoties. Vēršiem ir kupli un veselīgi mati, turklāt, šīs zīmes vīriešiem ļoti piestāv bārda. Viņiem uz vaiga vai virs lūpām mēdz būt dzimumzīmes, bet āda visbiežāk ir tumsnēja.

Dvīņi

Aktvīvie un izveicīgie Dvīņi parasti ir apveltīti ar labi uzbūvētu augumu. Šai zīmei ļoti raksturīgas ir nelielas, taču dzīvelīgas un uzmanību vērsošas acis.

Reizēm šīs zīmes pārstāvjiem uz sejas ir dzimumzīmes, kas pie reizes iezīmē arī smalkās sejas aprises, tiem parasti ir arī uzrauts un tievs deguns. Garenā sejas forma ir smalku galvas matu iekļauta. Šo zīmju pārstāvju kustības ir straujas un tiešas.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru