Tas, ko tu šajā bildē pamanīji pirmo, spēs daudz pateikt par tevi pašu!

Apskati zīmējumu – pirmajā mirklī šķiet, ka tajā nav nekā neparasta, tomēr, ja ieskatās uzmanīgāk, var ieraudzīt divus zīmējumus vienā. Bet ne tikai tajā ir šī zīmējuma unikalitāte!

Zīmējums var kalpot kā savdabīgs psiholoģisks tests, pateicoties kuram, pāris minūtēs vari uzzināt, kādas šobrīd ir tavas patiesās vajadzības. To ievēroja samērā nesen, bet precizitāte sasniedzot 98%!

Viss, kas jāizdara: aizver acis, atslābinies un tad paskaties uz zīmējumu. Gatavs?

 

1. Ja pirmo ieraudzīji meitenes seju, tavs nogurums sasniedzis kritisko pakāpi, kurā kāds cilvēks vai cilvēki burtiski “apēd” tavu enerģiju. Tie var būt kolēģi darbā vai apnicīga kaimiņiene. Neļauj viņiem to darīt. Atpūties, palutini sevi! Tu esi ļoti labsirdīgs cilvēks, kas vienmēr labprāt palīdz citiem. Bet reizēm nepieciešams veltīt vairāk uzmanības sev. Ļauj sev šad un tad būt egoistam!

2. Ja pirmo ieraudzīji ainavu ar diviem zirgiem, tu esi iemīlējies vai drīzumā iemīlēsies. Tās ir attiecības, ar kurām vērts strādāt, lai arī reizēm būs grūti. Kopā jūs esat gluži kā savvaļas zirgi, spēsiet pārvarēt jebkurus šķēršļus un sliktus laikapstākļus.

Šajās attiecībās tev jābūt pašam, nevajag spēlēt lomas, tas nav teātris. Jā, būt pašam ir riskanti, bet risks attaisnosies!

3. Ja pirmās ieraudzīji dažādas sīkas detaļas – kalnus, putnu, tev vairāk jātic sev. Pēdējā laikā tu palaid garām dažādas labas iespējas, piekāpjoties citu priekšā. Kāpēc? Tās ir tavas iespējas!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru