Padomi katrai Zodiaka zīmei, ielecot 2019. gadā

2019. gads solās būt daudz labāk par 2018. gadu, taču ir dažas lietas, kuras būtu jāpatur prātā, iesoļojot cūkas gadā?

Jauns gads – jaunas apņemšanās. Vai jau esi paspējis nostādīt savus mērķus? Ja ne, tad šis var kalpot par labu atspēriena punktu! Īsi ieteikumi, kuri tev noteikti būtu jāņem vērā!

 

 

Auns – esi pacietīgāks attiecībā uz citiem, jo tas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem. Tas pats attiecas arī uz tevi un tavām kļūdām. Ir labi pieļaut kļūdas, ja vien tu mācies no tām.

Vērsis – esi atvērtāks pret pasauli, un varēsi atklāt kādu jaunu aizraušanos. Ja būsi atvērts jaunām idejām, tas palīdzēs paplašināt redzesloku un iegūt jaunu pieredzi.

Dvīņi – velti vairāk uzmanības tuvākajiem draugiem un ģimenei. Ir svarīgi, lai viņi būtu tuvumā un arī tu varētu viņiem palīdzēt, neatkarīgi no tā, cik traka vai jautrības pilna ir tava dzīve.

Vēzis – atceries parūpēties arī par sevi, ne tikai par citiem cilvēkiem. Gādā, lai tu saņemtu pozitīvu enerģiju un būtu starp cilvēkiem, kas tev liek justies novērtētam un saprastam, jo tavām sajūtām ir nozīme.

Lauva – esi vienkāršs un laipns pret citiem. Centies vairāk sarunāties, jo tas palīdzēs izvairīties no iespējamiem konfliktiem. Tāpat tev būtu jāiemācās pieņemt savas kļūdas.

Jaunava – tev jāiemācās atpazīt tos cilvēkus, kuriem tu daudz nozīmē, un neatgrūst viņus. Ja atklāti izrādīsi savas sajūtas, tas palīdzēs noturēt stingrāku pārliecību par sevi.

Svari – mīlestība pašam pret sevi un sevis pieņemšana ir pirmais solis, lai rastu mieru ar pārējo pasauli. Vairāk pastāvi par sevi un neļauj citiem tevi izmantot.

Skorpions – šajā gadā tu jutīsies pilnvērtīgāks, ja būsi atvērtāks pret citiem. Ievainojamība var atmaksāties, ja tavā dzīvē ienāks uzticami cilvēki, kam tu nebūsi vienaldzīgs. Nebaidies izkāpt no savas komforta zonas.

Strēlnieks – šogad tev ir vairāk jāatbrīvojas, jo dzīvei nav jābūt nepārtrauktā kustībā. Kad apstājies un apdomā visu, vari uzzināt daudz ko jaunu par sevi.

Mežāzis – tev jāiemācās atbrīvoties no lietām, un tad būs mazāk stresa. Dzīve būs daudz produktīvāka, ja tiksi vaļā no aizvainojuma gan pret sevi, gan citiem.

Ūdensvīrs – pievērs uzmanību tam, kā tavi vārdi un rīcība atstāj iespaidu uz citiem. Nedaudz empātijas var ievērojami uzlabot saskarsmi ar citiem.

Zivis – šogad centies būt pateicīgāks par to, kas tev ir, nevis koncentrējies uz trūkumiem. Optimistiska domāšana tev palīdzēs pārvarēt iespējamās grūtības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru