Pašas lielākās maitas horoskopā – veselas 5 zodiaka zīmes

Nervu sabrukums ar šim zodiaka zīmēm ir garantēts!

Neskatoties uz to, ka viņi, iespējams, ir ļoti labi cilvēki, viņu raksturs dažreiz izraisa tādas negācijas, ka nekā citādi kā par riebīgiem nosaukt viņus nevar. Baldriāņu tabletītes un citas nomierinošās tējas: lūk, kas jums būs vajadzīgs, ja jūs dzīvojat, strādājat vai jums ir attiecības ar kādu no šiem 5 zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Auns

Jau pēc diennakts, ko esat pavadījis zem viena jumta ar Aunu vai darbā jums gribēsies aukstu ūdens spaini viņam uzliet uz galvas. Ietiepīgs, riebīgs, viņš vadās pēc kaut kādiem vien viņam saprotamiem principiem, un nekad, nekad nepiekāpjas.

Vērsis

Viņš mīl būt gudrāks par citiem, pat ja tāds nav. Viņā klausoties šķiet, ka viņš ir tik ideāls, ka pārējiem nav ļauts pat blakus sēdēt vai stāvēt. Kopdzīve ar Vērsi iespējama vispār “periodiski” – ja jums ir iespēja no viņa “atpūsties”, dodoties vienam pašam kādā atvaļinājumā, iespējams, to var izturēt.

Lauva

Ja jūs ciest nevarat atkārtot vienu un to pašu, sadzīve ar Lauvu būs neiespējama. Viņš mīl sevi slavēt atkārtoti un to grib dzirdēt arī no citiem. Un tas vēl nav viss – par dažiem “izlēcieniem” viņu dažkārt gribētos vienkārši nožņaugt.

Skorpions

Horoskopi nemelo. Lai kā arī Skorpionus dažkārt neslavētu, sadzīve ar viņiem ir diametrāli pretēja. Viņi ātri apvainojas, ir riebīgi, ietiepīgi un ar prieku izmēģina visu, kas var citus sāpināt.

Mežāzis

Viņš jūs izvedīs no pacietības ar saviem nemitīgajiem stulbajiem “izlēcieniem”! Smags raksturs un nemitīgi centieni visu sakārtot pēc savas (citiem nepieņemamas!) sapratnes.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru