4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ļoti labi flirtē – drosmīgas un vilinošas dāmas!

Noskaidro, kuras ir šīs burvīgās dāmas! 

Flirtēšana ne katram padodas, un ne katram tam pietiek drosmes.

Taču šīs zodiaka zīmju pārstāves to spēj darīt vislabāk, reizēm pat necenšoties. Tiesa, tas nenozīmē to, ka viņas flirtēs ar kuru katru – tikai ar tiem, kas viņām šķiet pievilcīgi. Kas to lai zina, varbūt tu esi viens no tiem, kuru kāda no viņām jau ir paspējusi apburt!

Auns

Flirtējot tu esi uzstājīga un pārdroša. Tev nekādas grūtības nesagādā dzēriena uzsaukšana seksīgākajam puisim klubā. Cilvēkus piesaista tava pašpārliecinātība, tu viņiem liecies pievilcīga.

Vienas nakts sakariem vari izvēlēties Svarus, Mežāzi vai citus Aunus, bet ilgtermiņa attiecības jāveido ar Dvīņiem, Lauvu, Strēlnieku vai Ūdensvīru. Liec Skorpionus mierā, jo viņiem tava flirtēšanas maniere šķiet pārāk uzbāzīga un tieša.

 

Vēzis

Tu esi nopietna un atturīga, tieši tas piesaista cilvēku uzmanību. Vēži ir uzmanīgi novērotāji, tas viņus padara par intuitīviem flirtētājiem.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk prot „lasīt” un „atkost” cilvēkus

Tu spēj nolasīt cilvēku smalkākos vaibstus un žestus un attiecīgi rīkoties, apburot cilvēkus. Tev patīk uzmanības pievēršanas rutīna, bet tikai tik ilgi, kamēr tu nešaubīgi zini, ka tevis raidītie signāli netiks nepareizi nolasīti.

 

Šķir otru lapu, lai lasitu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru