Pati … zodiaka zīme. Kas tev liek atšķirties no citām zodiaka zīmēm?

Kā zodiaka zīmes atšķiras viena no otras?

Mēs piedāvājam noskaidrot, kādā ziņā katra zodiaka zīme ir labāka par citām.

Visas zodiaka zīmes atšķiras cita no citas. Par to nav nekādu šaubu. Astrologi nolēma sastādīt reitingu dažādās jomās, lai noskaidrotu, kuras zīmes dominē konkrētajā jomā.

Pati spēcīgākā zodiaka zīme – Zivis

Astrologi uzskata, ka pati spēcīgākā zodiaka zīme ir Zivis. Tas ir diezgan dīvaini, jo šīs zīmes pārstāvji ir diezgan jūtīgi un sentimentāli. No kurienes viņos spēks? Zivīs ir ļoti daudz iekšējo resursu, kuri nepiemīt citu zīmju pārstāvjiem. Un kad, piemēram, spītīgie un ambiciozie Auni un Mežāži cieš sakāvi, Zivis ieņem diezgan spēcīgas pozīcijas. Var teikt, ka Zivis liecas, bet nelūst.

Pati seksuālākā zodiaka zīme – Auns

Par pašu seksuālāko zodiaka zīmi tiek uzskatīs Auns. Šīs zīmes pārstāvji ir enerģiski, pievilcīgi, kaislīgu un aktīvi. Viņiem nav līdzīgu mīlas lietās. Auni piesaista sev uzmanību, pateicoties harizmai un iekšējai pievilcībai.

Pati viltīgākā zodiaka zīme – Skorpions

Skorpions varētu būt viltīgākā zodiaka zīme. Ja šīs zīmes pārstāvji sāk atriebties, tad viņus vairs neapstādināt. Viņi darbojas ar vismodernākajām metodēm, ir grūti viņus pieķert un turēt aizdomās. Skorpioni ir vissliktākie un bīstamākie ienaidnieki.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru