Pati … zodiaka zīme. Kas tev liek atšķirties no citām zodiaka zīmēm?

Pati uzticamākā zodiaka zīme – Jaunava

Astrologi par pašu uzticamāko zodiaka zīmi uzskata Jaunavu. Šīs zīmes pārstāvji tiecas atrast partneri visai dzīvei un ļoti uzmanīgi pieiet otrās pusītes izvēles jautājumam. Un, ja viņi kādu izvēlas, tad var ar pilnu pārliecību teikt, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji savu partneri nepiekrāps.

Pati skaistākā zodiaka zīme – Strēlnieks

Ārēji pievilcīgākā zodiaka zīme ir Strēlnieks. Šīs zīmes pārstāvji no dabas ir ļoti harmoniski veidoti, kas dod viņiem visas tiesības saukties par pašiem pievilcīgākajiem. Turklāt, viņi vienmēr seko līdzi savam ārējam izskatam, kas vēlreiz pasvītro viņu skaistumu un pievilcīgumu.

Pati labsirdīgākā zodiaka zīme – Vērsis

Vērsis noteikti ir pati labsirdīgākā zodiaka zīme. Viņš nemīl konfliktēt, vienmēr ir maigs un taktisks saziņā ar citiem, kas pats par sevi ir viņa labsirdības pazīme. Vērsis var izrādīt palīdzību nedomājot, vēlreiz pierādot, ka viņam ir liela sirds.

Pati veiksmīgākā zodiaka zīme – Dvīņi

Par pašu veiksmīgāko zodiaka zīmi var uzskatīt Dvīņus. Nereti viņi atrodas īstajā laikā un īstajā vietā, kas padara viņus daudz veiksmīgākus salīdzinājumā ar citu zīmju pārstāvjiem. Dvīņi pēc dabas ir optimisti, bet tas sastāda jau 90% no veiksmes. Pateicoties savai veiksmi, viņi pilnīgi noteikti var saukties par pašu laimīgāko zodiaka zīmi.

Pati ģimeniskākā zodiaka zīme – Vēzis

Pati ģimeniskākā zodiaka zīme būs Vēzis. Šīs zīmes pārstāvji ģimenes vērtības liek pirmajā vietā. Viņi tiecas sev atrast cienīgu partneri, ierīkot ērtu mājokli un radīt daudz bērnus. Vēzis ir ideālākais variants laulībai un nopietnām attiecībām.

Pati egoistiskākā zodiaka zīme – Lauva

Lauva viennozīmīgi var tikt uzskatīta par egoistiskāko zodiaka zīmi. Neskatoties uz savu dāsnumu un draudzīgumu, šīs zīmes pārstāvji gandrīz visu dara, lai izdabātu savām vēlmēm. Viņi mīl būt uzmanības centrā, kas vairo viņu enerģiju. Turklāt Lauvas ļoti mīl uzslavas un glaimus, jo tādos brīžos jūtas gluži kā virsotnē.

Pati komunikablākā zodiaka zīme – Svari

Svari tiek uzskatīti par pašu komunikablāko zodiaka zīmi. Viņiem teju nav iespējams aiztaisīt muti, tik dod iespēju parunāt. Šīs zīmes pārstāvji gūst gandarījumu, iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem. Kad viņi ir sabiedrībā, tad jūtas pārliecināti un viegli. Svariem ir grūti izturēt pat vienu dienu vienatnē.

Pati noslēgtākā zodiaka zīme – Mežāzis

Pati noslēgtākā zodiaka zīme būs Mežāzis. Ir grūti iedomāties, par ko domā Mežāzis! Viņi reti kad kādam uztic savas jūtas un pārdzīvojumus, un visbiežāk sabiedrībā izturas vienaldzīgi un auksti.

Pati ģeniālākā zodiaka zīme – Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir pati ģeniālākā zodiaka zīme. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr ģenerē jaunas idejas. Viņiem ir ļoti attīstīta fantāzija un radoša domāšana. Bet reizēm viņiem nepietiek spēka izteikt savas idejas, un nereti tāpēc visas viņu ģeniālās idejas un projekti paliek neatzīti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru