Patiesais dzīves aicinājums katrai no zodiaka zīmēm

Vai esi domājis – te un tagad es atteikšos no iesāktā un patiesi sākšu sekot savai sirdsbalsij.

Bet kā zināt, kas ir tavs aicinājums un kādā virzienā doties? Varbūt to saprast tev palīdzēs tava zodiaka zīme.

AUNS

Drosmīgais un enerģiskais Auns ir piemērots darbam militārajā jomā, medicīnā, glābšanas dienestos kā arī sportā, uzstādot individuālos rekordus. Auns mīl riskēt, tādēļ arī uzņēmējdarbība, riskējot ar savu kapitālu, ir Auna dabā.

VĒRSIS

Vērsis vēlas dzīvi sev un citiem padarīt skaistāku. Darbs skaistumkopšanas jomā, dārzniecībā, dizainā vai arī tirdzniecībā, kas aptver jau pieminētās jomas.

DVĪŅI

Dvīņu joma ir jebkas, kas saistīts ar informācijas apstrādāšanu un publicēšanu. Dvīņiem nepieciešams intelektuāls darbs: publiskās attiecības, redaktora amats, žurnālistika, reklāmu veidošana un tā tālāk.

VĒZIS

Vēzim piemērots jebkas, kas saistīts ar aprūpi un darbu, kas iesaista gādību pār citiem. Sociālā aprūpe, mācīšana, psiholoģiskā aprūpe.

LAUVA

Lauvai nepieciešams darbs, kas saistīts ar atrašanos prožektoru gaismā. Tas var nozīmēt vairākas lietas – atrašanās augstā amatā vai arī atrašanās izklaides jomā.

SVARI

Svari vēlas ienest šajā pasaulē skaistumu un mieru. Tādējādi viņiem piemērotā karjera aptver plašu interešu spektru, sākot jau ar laulību konsultēšanu un mentoringu, beidzot ar florista amatu un mākslas kuratoru.

SKORPIONS

Skorpions mīl strādāt “aiz skatuves”, nemīl atrasties prožektoru gaismā. Detektīvs, aģents, izmeklētājs – tādas ir Skorpiona apslēptās intereses. Teju jebkāda veida izpētes darbs ir piemērots Skorpionam.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka misija dzīvē ir mācīt un uzraudzīt. Mācīšana var sākties jau ar bērnu dārza audzītes amatu, turpināties kā skolotājas amats, bet savu augstāko punktu sasniegt, kad Strēlnieks kļūst par profesoru un māca līdzcilvēkus.

MEŽĀZIS

Mežāzim nepieciešams kontrolēt dzīvi un situāciju. Šādas intereses spēj apmierināt darbs likumdošanā, juridiskajā sfērā, arī militārajā jomā. Politika ir piemērotāka vieta, kurā var izpausties Mežāža tieksme pēc varas un kontroles.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram piemērots darbs sociālajā sfērā. Sociālais darbs, politika, nevalstiskais aktīvisms, cīņa par vienlīdzību pat individuāli. Arī modernās izpausmes formas kā fotogrāfija, dizains vai reklāma.

ZIVIS

Zivis sevi jūt garīgajā jomā. Ar to saprotama arī sevis izpausmes mākslā, piemēram, filmu veidošana, rakstīšana, fotografēšana, zīmēšana. Arī dziedāšana, dejošana vai aktierspēle. Zivis vēlas iedvesmot citus ar savu daiļradi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru