Miera mika vai psihopāts? Uzzini, kas tu esi pēc savas zodiaka zīmes!

Noskaidro, kas kaitina katru zodiaka zīmi, un kādas sekas tevi pēc tam sagaida!

Auns. Ir ļoti viegli aizvainot ārkārtīgi nopietno un lepno Aunu. Traucē viņam sasniegt personīgos mērķus un viņi centīsies tevi nomedīt un iznīcināt vēl pirms būsi pateicis vārdu “Zevs”. Ja tu apzināti kaitini Aunu, labāk sagatavojies, niknam Aunam ir spēks ar kuru labāk rēķināties iepriekš.

Vērsis. Parasti Vērsis ir mierīgs un savaldīgs tikai stabilās situācijās. Ja noķersi Vērsi nesagatavotu vai apmulsināsi viņu, tas izsitīs viņam pamatu zem kājām.

Dvīņi. Dvīņi ir ne pārāk labi organizēti un drīzāk izkaisīti. Viņi cenšas paspīdēt spontānu rīcību rezultātā un dienās, kurās nav jāievēro grafiks. Lai iemestu viņa riteņos spieķi, vajadzīgs viņus piesiet vienai vietai. Nepacietība izdarīs visu pārējo.

Vēzis. Visemocionālākā no visām zodiaka zīmēm dara ļoti daudz, lai nāktu pretī draugiem. Vēzim jājūtas saprastam un mīlētam, vai arī viņu piemeklēs pamatīga dusmu lēkme. Liec viņam justies nesvarīgam un apzināti neatbildi uz jūtām un žestiem.

Lauva. Lauva ir dabiski harizmātisks līderis, kuram piemīt dažādi ārišķīgi talanti. Pēc sacensību beigām nepasniedz viņam medaļu, pēc laba darba nepapliķē viņam pa muguru un neliecies ne zinis par viņa sasniegumiem. Tu redzēsi Lauvu trinam nagus.

Jaunava. Jaunavai piemīt obsesīvi kompulsīvie traucējumi kārtības un organizēšanas lauciņā, viņai obligāti jāspēj viss kontrolēt. Pārņem to, ko Jaunava dara un izjauc visu vai arī uzspied savu kārtības ieviešanas vai sistematizēšanas veidu, kas ir krasi atšķirīgs.

Svari. Diplomātiskie Svari cenšas atrisināt konfliktus un iedibināt godīgumu. Parasti viņi cenšas apmierināt apkārt esošos, tādēļ būs krietni jāpacenšas, lai izsistu viņu no līdzsvara. Esi tik negodīgs, cik vien iespējams, ne tikai pret Svariem, bet arī pret viņu draugiem.

Skorpions. Esi ļoti uzmanīgs šķērsojot Skorpiona ceļu, nikns Skorpions var sabojāt tavas dzīves nākamo mēnesi. Ja parādīsi, ka melo viņam, Skorpions kļūs zili melns aiz dusmām. Viņš jau tāpat nojauš, ka ikviens ar viņu spēlējas, tādējādi tu spēlējies ar vienu no viņa lielākajām vājībām.

Strēlnieks. Strēlnieks ir brīvdomājošs piedzīvojumu meklētājs, kuram nav bail sacīt to, ko viņš domā. Ja tu neatšūsies no Strēlnieka un nepārtraukti sekosi viņam visur apkārt, ir īpaši ballītēs, pārliecinoši izvedīsi viņu no pacietības.

Mežāzis. Viena no lepnākajām zodiaka zīmēm, tev jāsarāj Mežāzis par viņa ievēroto dzīvesveidu. Parasti Mežāžiem nepiemīt tā labākā humora izjūta, nebūs ilgi jāgaida līdz viņš kļūs nikns.

Ūdensvīrs. Ūdensvīri viegli aizsvilstas un viņiem ļoti nepatīk, ka kāds apšauba viņu viedokli. Vienalga vai tādēļ, ka viņu viedoklis ir nepareizs vai tādēļ, ka viņš domā, ka tikai viņam ir taisnība, pievērs uzmanību šīm iezīmēm un tu redzēsi ūdeni uzvārāmies acumirklī.

Zivis. Lai padarīt dusmīgas Zivis, tev jābūt ļoti sliktam cilvēkam. Šo pozitīvo zīmi ir ļoti grūti aizkaitināt, tādēļ tev jābūt reti nejaukam un nežēlīgam. Tu redzēsi to Zivju pusi, kuru reti kurš ir redzējis, ja būsi nejūtīgs un riebīgs pret pēc iespējas vairākiem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru