Patiesais iemesls, kādēļ tev vajadzētu gulēt bez drēbēm

Gulēt kailam nav tikai pievilcīgi… Tas nāk par labu arī veselībai!

Lūk, 5 interesanti un zinātniski pierādīti fakti, kas pierāda, ka, šovakar ejot gulēt, tev pidžamu labāk vajadzētu atstāt skapī!

 

Ļauj labāk gulēt.

Kad tu guļot valkā drēbes, tās var saņurcīties un kļūt neērtas ādai, tā novedot pie nemierīga miega. Ja tu guli kaila, tu esi brīva un tādējādi vari atpūsties labāk. Dziļš miegs (no 1:00 līdz 4:00) ir arī labākais laiks, kad tava zemapziņa var savienoties ar garu pasauli. Tāpēc ir ļoti svarīgi šajā laikā gulēt, cik ciešā miegā vien iespējams, lai noregulētu prātu, ķermeni un garu.

Regulē kortizola līmeni.

Gulēšana kailam noregulē ķermeņa temperatūru un kortizola līmeni ķermenī. Ja šī ķimikālija ķermenī nav pareizajā līmenī, tas var novest pie nemiera, vēlmes našķoties ar neveselīgu ēdienu, pieņemšanās svarā, u.c. Dzīvojot garīgu dzīvesveidu, mēs zinām, ka līdzsvars ir atslēga, tāpēc ir svarīgi to nodrošināt visās jomās.

Āda pret ādu.

Ja guli vienā gultā ar savu otro pusīti, gulēšana kailiem ir lielisks veids, kā uzlādēt jūsu seksuālo enerģiju. Tas ir liels spēks, kas uzlabo veselību, garīgumu un radošās spējas, kā arī mazina stresu, uzlabo sociālās spējas un miega kvalitāti.

Līdzsvaro sakrālo čakru.

Tava sakrālā čakra ir saistīta ar to, kā tu komunicē ar citiem, tavu pašvērtības sajūtu, tavu radošo pašizpausmes spēju, turklāt tā ir tieši saistīta ar rīkles čakru. Rīkles čakra ir saistīta ar tavu augstāko “es”, kamēr sakrālā čakra saistīta ar tavu fizisko pusi. Kreativitāte mīt tavā sakrālajā čakrā, bet kreativitātes izpausme – rīkles čakrā. Runā, bez šo divu čakru savstarpējās mijiedarbības kreativitāte kā tāda nemaz neeksistētu.

Avots: thespiritscience.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru