3 punkti, kas raksturo katru no zodiaka zīmēm

AUNS

1. Auns ir enerģisks un dinamisks, bet viņam reizi pa reizei nepieciešami brīži vientulībā, kāda brīva vieta, lai vienkārši atpūstos un atgūtos no ikdienas steigas. Šādos momentos, pārdomājot notiekošo, viņi nāk klajā ar visģeniālākajām idejām un plāniem.

2. Kaut arī impulsīvs un agresīvs, viņš ir gatavs atdot vai visu, lai tikai viņa otrajai pusītei būtu labi. Taču, ja pievilsi viņu, tu pēcāk to smagi nožēlosi!

3. Savu brīvo laiku nereti mēdz izšķiest neproduktīvām nodarbēm, taču viņš nekad to netērēs cilvēkiem, kas viņam neko nenozīmē, vai vēl ļaunāk – nepatīk!

VĒRSIS

1. Vērsis ir apņēmīgs, taču ir grūti viņu kaut kādā veidā ietekmēt, tāpat arī nav vērts piespiest darīt lietas, kas viņam nav pa prātam. Kaut arī citu padomus uzklausa, tāpat rīkojas pēc paša ieskatiem.

2. Vairākas lietas dara ar vērienu. Tas nav tāpēc, lai citiem liktu pabrīnīties, bet gan lai pārbaudītu savas iespēju robežas. Tas pats attiecas uz mīlas jomu. Ja viņš iemīlas, tad pamatīgi un no visas sirds.

3. Viņš ir strādīgs, tāpēc, darot grūtu darbu, parasti nesūdzas par grūtībām, jo tā, viņaprāt, ir vājuma pazīme. Vērsim nepatīk izskatīties nīkulīgam un vājam! Lieki piebilst, ka čīkstētājus viņš neieredz ne mata galā!

DVĪŅI

1. Dvīņi domas maina kā zeķes.  Ieņems pozīciju, izteiks viedokli, pieņems lēmumu, bet jau nākamajā dienā pilnībā mainīs domas. Taču jāņem vērā tas, ka viņi ne vienmēr saka visu, ko domā.

2. Gudri un interesanti cilvēki, viņu ideālajam partnerim jābūt gluži tādam kā viņam un spējīgam iedvesmot darīt vairāk un labāk. Viņi ir visspilgtākais labā un sliktā savijums, grūti šos cilvēkus saprast uzreiz, nav kā atvērtas grāmatas.

3. Ar Dvīņiem var runāt par visu, viņi nav aizspriedumaini un nebaidās izteikt savu viedokli. Ar viņu ir patīkami runāt, jo viņš tavu viedokli nenosodīs, bet gan uzklausīs!

VĒZIS

1. Viņam ir laba sirds, kas, protams, varētu likties kā laba rakstura iezīme, taču diemžēl viņš bieži vien piedod tiem cilvēkiem, kas to nav pelnījuši. Lēmumu pieņemšana mēdz sagādāt lielas grūtības, jo Vēzis ir neizlēmīgs un nezina, ko grib.

2. Ļoti labas attiecības ar māti, parasti no viņiem iznāk lieliski vecāki! Tiem ļoti svarīga ir ģimene, kā arī tie ļoti mīl bērnus! Jāatzīst, ka arī labi gatavo!

3. Tas ir tāds draugs, uz kuru var paļauties, viņš nekad nenodos. Viens no retajiem, kas ar tev būs līdzās ne tikai priekos, bet arī bēdās un grūtībās.

LAUVA

1. Lauva ir pašpārliecinātības pilns. Tik pilns, ka citi aiz tā neredz Lauvas jūtīgo un emocionālo pusi, kas ir dziļi jo dziļi noslēpta. Tas tāpēc, ka viņš apzinās savu vērtību un cilvēkiem, kas nav viņa vērti, pakaļ neskrien.

2. Mīlestībā ir īsts mednieks. Parasti arī tiek pie kārotā laupījuma. Kā arī viņš parasti dod priekšroku citu cilvēku sabiedrībai, nevis vienatnei, komunikabls, ātri spēj citiem iepatikties.

3. Pēdējā lieta, ko jūs vēlaties ieraudzīt, ir Lauvas ļaunā puse!

JAUNAVA

1. Jaunava ir neatkarīgs un pašpārliecināts, bet, kad noskumis, var likties auksts un vienaldzīgs. Lai vai kā, viņi ir ļoti uzticami draugi un mīlnieki. Uzdoto vienmēr veiks ar augstu atbildības sajūtu.

2. Viņš ir tas cilvēks, kurš visu vienmēr pārbaudīs un pamanīs katru detaļu. Izvēlīgs, precīzs un kārtīgs, taču, kad lietas nenotiek tā, kā pienāktos, satraukuma līmenis no viņa puses ir jūtami augsts.

3. Šī būtne, būdama konstanti domājoša, reizēm domā pārāk daudz.. tik daudz, ka tā rezultātā rodas tikai liekas problēmas.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru