4 Zodiaka zīmes, kurām no 30. septembra līdz 6. oktobrim gaidāmas pozitīvas pārmaiņas mīlas dzīvē

Šoreiz veiksies nevis trīs, bet gan veselām četrām zodiaka zīmēm!

Auns

Auniem šī nedēļa būs īpaši veiksmīga. Tie Auni, kas ir attiecībās, izjutīs pastiprinātu partnera uzmanību un rūpes. Ja gadīsies kāda nediena darbā vai skolā, tad mīļotais cilvēks tevi šonedēļ spēs īpaši labi nomierināt un uzklausīt. Būtība diezgan laba nedēļa, lai viens otram atklātu kaut ko personisku vai līdz šim nepateiktu.

Ja attiecībās esi nesen, tad šis ir piemērots laiks, lai atzītos savās jūtās. Ilgstošās attiecībās esošie var sākt domāt par precēšanos.

Brīvie Auni šonedēļ vairāk koncentrēsies uz karjeru un izglītību, nevis mīlas lietām. Pagaidām jaunas un liktenīgas iepazīšanās zvaigznes nesola.

Vērsis

Šo laiku var nosaukt par sapņu piepildīšanos! Viss, ko būsi gaidījis un cerējis sāks notikt, sākoties šai nedēļai. Maziem soļiem, taču tomēr.

Ja esi attiecībās, tad, iespējams, ka no partnera beidzot sagaidīsi kaut ko sen lolotu. Vai tās būtu atzīšanās jūtās, vai iziešana no komforta zonas, došanās uz kādu nebijušu vietu… Lai vai kā, šī nedēļa jūs abus ļoti iepriecinās.

Tavs partneris būs viens no retajiem, kas tevi patiesi spēs uzklausīt un saprast, tāpēc, ja jūties noskumis, pastāsti par to savam sirdsāķītim – uzreiz paliks vieglāk!

Brīvajiem Vēršiem nevajadzētu atteikties no iespējas doties uz kādu nebijušu vietu kopā ar draugiem. Pavērsies daudz dažādu iespēju – izmanto tās!

Lasi arī: Sapņi kļūs par realitāti! Horoskops mīlestībā no 30. septembra līdz 6. oktobrim

Strēlnieks

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ iespējama veiksmīga sadarbošanās kopā ar partneri. Kopīgi izglītosieties un daudz ko jaunu iemācīsieties. Ar pareizajām metodēm centieties viens otru iedvesmot un jūs augsiet!

Brīvie Strēlnieki nekādā gadījumā nedrīkst šo nedēļu pavadīt sēžot mājās. Izmantojiet visas iespējas un apmeklējiet dažādus sabiedriskus pasākumus. Augstas izredzes iepazīties ar savu potenciālo partneri.

Skorpions

Spēsi savaldzināt teju katru! Būsi atvērts un gatavs jauniem izaicinājumiem attiecībās.

Augs jūsu jūtas attiecībās, sāksiet labāk saprasties un sadarboties. Esi izpalīdzīgs un mīļš pret savu partneri. Iespējams, ka tieši tagad viņam ir nepieciešams vislielākais atbalsts no tavas puses.

Ja nesen esi sācis tikties ar kādu cilvēku, tad jums ir augstas izredzes ātri vien iemīlēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru