Romantiskāko zodiaka zīmju tops – kurā vietā ierindojies tieši tu?

4. vieta – SKORPIONS Neskatoties uz Skorpiona dabu, viņš patiešām spēj būt romantisks. Iemīlējies Skorpions tik tiešām ir gatavs iet uz visu banku!

5. vieta – ZIVIS Zivis zina, kā iepriecināt savu mīļoto cilvēku, turklāt šādas lietas pasniedz ar visu sirdi un dvēseli!

6. vieta – VĒZIS Vēzis mīļotā cilvēka vēlmes spēj nolasīt no viņa sejas. Un kuram gan nepatīk romantiskas lietas un pārsteigumi?

7. vieta – AUNS Ne regulāri, tomēr reizēm arī Auns mīļoto cilvēku izvēlas palutināt un pārsteigt ar kaut ko patiesi romantisku.

8. vieta – DVĪŅI Viņiem izteikta romantika nav īpaši tuva, tomēr tas nenozīmē to, ka no viņa neko tādu nav iespējams sagaidīt. Viss atkarīgs no noskaņojuma.

Lasi arī: HOROSKOPS: Skaistākā izskata iezīme, kas citiem uz tevi liek atskatīties

9. vieta – STRĒLNIEKS Strēlniekam ir pavisam citādāka izpratne par to, kas ir romantisks. Viņš labāk dodas dažādos piedzīvojumos un izjūt kaut ko nebijušu.

10. vieta – ŪDENSVĪRS Šie cilvēki visu cenšas turēt sevī, pat simpātijas, kuras slēps līdz pēdējam. Attiecībās esošajiem Ūdensvīriem parasti prātā ir citas domas, nevis romantika.

11. vieta – MEŽĀZIS Vīrietis – Mežāzis nav nekāds romantiķis, tāpēc daudzas lietas vienkārši nopirks, ja vajadzēs vai ja sieviete tās palūgs. Sievietēm romantika gan ir daudz tuvāka lieta.

12. vieta – JAUNAVA Jaunava ir viens no tiem, kas par romantiku pat nespēj domāt, jo ir pārāk ieracies darbos, domājot par karjeru un izaugsmes iespējām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru