HOROSKOPS: Skaistākā izskata iezīme, kas citiem uz tevi liek atskatīties

Uzzini, kura ir tavas Zodiaka zīmes izteiktākā izskata iezīme!

Mums katram ir kāda izskata iezīme, par kuru visbiežāk mēdzam saņemt komplimentus. Uzzini, kāda ir ir Tava, atbilstoši horoskopam!

 

Auns  – žoklis; kakla rajons. Vīriešiem – Auniem parasti ir izteikts žoklis un spēcīgs kakls, taču sievietēm tas mēdz būt skaits un sievišķīgs.

Vērsis – deguns. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nereti mēdz būt interesanta paskata deguni, kuri nebūt nav neizskatīgi, bet uzmanību piesaistoši gan.

Dvīņi – vaigi, kurus rotā bedrītes. Jāatzīst, ka reti, kuri ir apveltīti ar šādu izskata iezīmi, tomēr Dvīņiem tās piestāv izteikti labi. Jāatzīst, ka arī viņu smaids ir ļoti patīkams.

Vēzis – lūpas. Parasti jutekliskas un maigas. Vispār mutes apvidus kā tāds ir izteiksmīgs un izskatīgs.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras potenciālos partnerus nevērtē pēc izskata

Lauva – mati. Lauvas ir apveltītas ar ļoti skaistiem un kupliem matiem. Parasti sievietēm – Lauvām tie ir gari, taču, ja nav gari, tad noteikti, ka kopti un spīdīgi.

Jaunava – rokas. Šīs Zodiaka zīmes rūpējas par savu izskatu, tai skaitā arī rokām. Nagi parasti ir kopti, nereti arī lakoti. Vīrieši atkal tos regulāri apgriež un melnumu aiz viņa nagiem jūs neredzēsiet!

Svari – uzacis. Šiem cilvēkiem parasti i uzmanību piesaistošas uzacis – labā nozīmē. Apveltīti ar piemērotu uzacu formu sejai.

Skorpions – acis. Hipnotizējošas un valdzinošas. Skorpiona skatiens var gan noburt, gan teju nogalināt.

Lasi arī: Izskata horoskops: Kāda ir tava izteiksmīgākā izskata iezīme?

Strēlnieks – augums. Strēlnieki ļoti rūpējas par savu veselību, tai skaitā arī savu ārējo tēlu. Ļoti daudzi Strēlnieki mēdz apmeklēt sporta zāli vai vienkārši ir apveltīti ar daiļu un proporcionālu augumu.

Mežāzis – smaids. Mežāži pēc dabas ir visai nopietni cilvēki, taču, kad pasmaida, šķiet, ka visa telpa sāk starot no viņa smaida.

Ūdensvīrs – vaigu kauli. Izteikti un daiļi vaigu kauli, nereti pat pati sejas forma Ūdensvīrus padara īpaši pievilcīgus citu acīs.

Zivis – skropstas. Parasti garas un tumšas, izceļot acis un padarot viņa skatienu vēl valdzinošāku un šarmantāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru