Saderības horoskops: Noskaidro, kāds ir katras zodiaka zīmes ideālais partneris

 

Ja esi Dvīnis

Tavs ideālais partneris: viņš spēj Tevi uzjautrināt, kā arī nemitīgi intriģēt. Neprognozējams. Viņam jāzina, ka Tava flirtēšana ar citiem, nav nekas nopietns un tāpēc nav, ko lieki celt traci. Tavam ideālajam partnerim ir jābūt sabiedriskam, izskatīgam un draudzīgam. Šādi cilvēki pa zemi nemētājas, ja redzi, ķer ciet!

 

Lasi arī: Ar kuru horoskopa zīmi tev ir vissliktākā saderība?

Ja esi Vēzis

Tavs ideālais partneris: Baudu sagādā izbraukumi pie dabas, taču priekšroku tomēr dod mājām. Ideālajam partnerim ir jābūt ļoti pacietīgam un vienkāršam cilvēkam, bez lielām ambīcijām, jo, pretējā gadījumā, partneris nevarēs veltīt laiku ģimenes dzīvei, kas Vēzim ir ļoti svarīga. Vēl Vēzis novērtēs, ja partneris nejauksies viņa un viņa mātes attiecībās.

 

Ja esi Lauva

Tavs ideālais partneris: Izskatās satriecoši labi. Ir skaidri redzams, ka viņš patīk visiem. Lai arī kādi trūkumi Tev piemistu, tavam partnerim tie ir jāpieņem. Tevi ir jāmīl un jādievina, taču- ja partneris būs kā ķīselis tavā priekšā un būs gatavs darīt jebko, tev viņu būs grūti cienīt, kā rezultātā, attiecības neizdosies.

 

Ja esi Jaunava

Tavs ideālais partneris: Intelektuāls, bet praktisks. Emocionālā ziņā viņš ir stabils un pieaudzis. Kopā ar viņu Tu jūties brīvi un labi. Svarīgi, lai viņš būtu emocionālāks par tevi- vairāk izrāda prieku, sajūsmu un tml. Pretējā gadījumā, Tu vari nepamanīt, ka attiecībās mainās „klimats” un, ka kaut kas ir jādara lietas labā.

 

Lasi arī: Vīriešu horoskops; ar ko īpašs ir katras horoskopa zīmes vīrietis?

Ja esi Svari

Tavs ideālais partneris: patīkams, maigs, mīļš- glīta meitene vai izskatīgs zēns ar talantu mākslā vai mūzikā, kas Tevi spēs iedvesmot. Kopā ar viņu vari justies aizsargāts un lutināts. Tavam ideālajam partnerim ir jābūt cilvēkam, kas gan ēst pagatavos, gan māju uzkops, kamēr pats esi aizņemts ar darbiem.

 

Ja esi Skorpions

Tavs ideālais partneris: tikpat emocionāls un kaislīgs kā Tu. Nekad mūžā viņš nedomās par flirtu ar citu, jo Tu viņam būsi vissvarīgākā/ais. Viņš Tevi aizsargās un sargās vienmēr. Piemītošās īpašības- atklāts, godīgs, dāsns, jautrs, aktīvs. Pats svarīgākais, ka viņš pret tevi izturas ar cieņu.

 

Ja esi Strēlnieks

Tavs ideālais partneris: mīl dzīvi brīvībā. Viņš Tev neuzstās, lai smalki ģērbtos, jo mīlēs Tevi, tādu kāda esi. Viņš Tevis dēļ ir gatavs darīt visu, jo Tu viņam nozīmē ļoti daudz. Piemīt vienkāršība. Traks uz piknikiem – pat ziemas salā.

 

Lasi arī: Saistošais horoskops. Kāpēc cilvēki tev vēlas būt līdzās, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

 

Ja esi Mežāzis

Tavs ideālais partneris: tikpat uzticams kā Tu, tikpat godkārīgs kā Tu. Kāds, kurš smagi strādā, lai labi būtu gan viņam, gan Tev. Atbalsta tavus centienus, atbalsta Tevi it visā, jo viņš Tevi dievina no matu galiņiem līdz papēžiem. Ļoti laba humora izjūta, kas Tevi var iepriecināt.

 

Ja esi Ūdensvīrs

Tavs ideālais partneris: apķērīgs un dāsns. Viņam ir daudz hobiji. Tev patīk nestandarta cilvēki. Garlaicīgie, vienmuļie noteikti nav domāti Tev. Viņam nekad nekā nebūs žēl Tev- Tu gribi tikt lutināta/s un justies ļoti mīlēta/s.

 

 

Lasi arī: Sieviešu horoskops; ar ko īpaša ir katra daiļā dzimuma pārstāve?

Ja esi Zivis

Tavs ideālais partneris: romantisks un aizraujošs. Tev vajadzīgs laipns un saprotošs cilvēks, kas Tevi spēs atbalstīt grūtos brīžos, kad tas visvairāk būs vajadzīgs, taču galvenais-viņam jāprot Tevi sasmīdināt. Tev tīk, ja ikdiena ir „iekrāsota” košām krāsām, kas paliktu atmiņā, tāpēc Tavam partnerim ir jāprot padarīt to krāšņāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru