Saderības horoskops vecākiem un bērniem – kā veiksmīgi sadzīvot?

Un tā, vispirms atcerēsimies, ka visas zodiaka zīmes iedala četrās stihijās un tās ir:

1. Uguns stihijas zīmes: Auns, Lauva un Strēlnieks;
2. Zemes stihijas zīmes: Jaunava, Vērsis un Mežāzis;
3. Gaisa stidijas zīmes: Dvīņi, Ūdensvīrs un Svari;
4. Ūdens stihijas zīmes: Vēzis, Skorpions un Zivis.

Un tagad varam aplūkot zīmju saderību starp vecākiem un bērniem, ņemot vērā zodiaka zīmju stihijas:

Uguns stihijas (Auns, Lauva, Strēlnieks) vecāki

Jums ir stingrs raksturs un līdera īpašības. Jūs esat ļoti prasīgi pret sevi pašu un saviem ģimenes locekļiem, tomēr attiecībās ar kolēģiem un mazāk pazīstamiem cilvēkiem visbiežāk izturaties neitrāli un relaksēti.
Ja jums piedzims bērns Ūdens stihiju zīmēs (Vēzis, Skorpions, Zivis), sadzīvot gan jums ar mazuli, gan viņam ar jums būs ļoti grūti. Bērniem, kas dzimuši Vēža, Skorpiona vai Zivs zodiakos ir nepieciešams ļoti liels atbalsts no vecākiem un milzīga pacietības deva, lai viņi “atvērtos” un izrādītu savu talantu un individuālās rakstura īpašības. Taču Uguns vecāki nevar samierināties ar tādu lēnīgumu un mieru, un nemitīgi cenšas šajos bērnos iepūst daļu no savas “liesmas”, ar to pašu apslāpējot ikvienu bērna centienu atvērties. Jau pusaudža vecumā bērniem ar jums radīsies nopietni konflikti, bet pēc skolas beigšanas šie bērni, visticamāk, ļoti agri uzsāk patstāvīgu dzīvi atsevišķi no jums.
Ar bērniem, kas dzimuši Zemes zīmē attiecības veidosies saprotošas, taču salīdzinoši neitrālas, bet ar tādām pašām Uguns zīmēm – impulsīvas, tomēr veiksmīgas.
Savukārt vislabākās attiecības Uguns vecākiem veidosies ar bērniem, kas dzimuši Gaisa zīmēs – Svariem, Dvīņiem un Ūdensvīriem.

Zemes stihijas (Jaunava, Vērsis, Mežāzis) vecāki

Ja jums vēl nav bērnu un jūs tos plānojat, astrologi neiesaka kļūt par Uguns zīmju bērnu vecākiem. Centieties iespējamo grūtniecību saplānot tā, lai bērniņš nepiedzimtu Auna, Lauvas vai Strēlnieka zīmē. Šādi bērni ir ļoti nesavienojami ar vecākiem, kas dzimuši Vērša, Mežāža un Jaunavas zīmē. Problēma ir tajā, ka šie vecāki visu dzīvi cenšas “apslāpēt” Uguns bērnu karsto liesmu, kas šajos bērnos izraisa tikai lielāku protestu. Tieši šīs zīmes bērni bieži vien agrā vecumā sāk dzīvot destruktīvu dzīvi: smēķēt, lietot alkoholu, agri stājas intīmās attiecībās. Taču tas notiek tikai tad, kad viņi jūtas “apslāpēti” un nesaprasti. Jebkurā gadījumā konflikti šādā vecāku/ bērnu kombinācijā ir neizbēgami. Zemes stihiju vecāki, audzinot bērnus, seko vienam galvenajam principam – viņi vēlas bērnus izaudzināt mierīgus, pacietīgus un akurātus, bet ar Uguns bērniem tas gluži vienkārši tā notikt nevar. Šo bērnu temperamentam ir jāļauj izpausties reizēm caur asarām un skandāliem, reizēm arī ar durvju aizciršanu, pretējā gadījumā neizlaistā liesma kādudien kļūs par milzīgu ugunsgrēku. Taču Zemes vecākiem, kā stabilām un pacietīgām būtnēm, tas nav saprotams.
Bet ar bērniem, kas dzimuši Gaisa zīmēs (Dvīņi, Ūdensvīri, Svari) attiecības var raksturot kā neitrālas.
Vislabākās attiecības Zemes stihijas vecākiem veidosies ar bērniem, kas dzimuši Zemes vai Ūdens zīmēs: ar Jaunavām, Mežāžiem, Vēršiem, Vēžiem, Zivīm un Skorpioniem.

Gaisa stihijas (Dvīnis, Ūdensvīrs, Svari) vecāki

Jūs esat ir “visuniversālākie” attiecībā uz bērnu audzināšanu. Jūs protat atrast kopīgu valodu ar jebkuru bērnu, neatkarīgi no tā, kurā zodiaka zīmē viņš ir dzimis. Jūs protat bērnus uzklausīt un dot viņiem vērtīgus padomus. Jūs kļūsiet saviem bērniem jau agrā viņu vecumā par vislabākajiem draugiem un tādi, visticamāk, paliksiet visu viņu dzīvi. Jūsu galvenais mērķis bērnu audzināšanā ir – spēt iekarot bērna uzticību un nekad to nepievilt. Bērni ļoti pieķeras Gaisa zīmju vecākiem un bieži nevar viņus atstāt līdz pat pieaugušam vecumam.

Ūdens stihijas (Vēzis, Skorpions , Zivis) vecāki

Arī jus atradīsiet kopīgu valodu ar visiem bērniem, taču jūsu trūkums audzināšanā – vēlēsieties ierobežot bērnu brīvību. Tāpēc dažādi strīdi un konflikti var rasties starp jums un bērniem, kas dzimuši Svaru, Dvīņu vai Ūdensvīru zīmēs. Iemācieties šiem bērniem dot vairāk brīvības. Ar bērniem, kas dzimuši Uguns stihijas zīmēs (Auns, Lauva, Strēlnieks) jūsu attiecības būs labas, ja iemācīsieties neapslāpēt viņu uguni. Ļaujiet šiem bērniem izpaust savu liesmu, viņi jums ar to pāri nenodarīs.
Bet audzinot bērnus, kas dzimuši Vēža, Skorpiona, Zivs, Jaunavas, Vērša un Mežāža zīmēs, jūs būsiet laimīgi un tādus darīsiet arī savus bērnus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru