Horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – tiecies uz saviem mērķiem!

AUNS Dažas problēmas attiecībās tomēr nespēsi nokārtot tik ātri, cik gribētos. Nāksies darīt arī to, ko ne tik ļoti gribās. Šī nedēļa parādīs, cik daudz tu esi gatavs ziedot attiecībām.

VĒRSIS Attiecības bieži vien liek aizmirst par mūsu viskvēlākajiem sapņiem. Neļauj šai idejai tevi nomākt! Liec partnerim saprast, ka attiecības nav vienīgā lieta, kas sastāda tavu ikdienu. Tiecies savu mērķu virzienā!

DVĪŅI Labs laiks, kad sakārtot domas. Ja esi brīvs, tad ir vērts kārtīgi padomāt, vai tas, kuru uzskati par savu potenciālo partneri, maz ir šī statusa cienīgs. Dod sev vairāk laika, lai ar visu tiktu skaidrībā!

VĒZIS Ja mīļotajam cilvēkam kaut ko esi apsolījis, tad ir vērts savus solījumus pildīt, nevis cerēt, ka viņš par tiem aizmirsīs. Nedēļas nogale ir piemērota izbraucienam ārpus pilsētas.

LAUVA Kaut arī zvaigznes sola veiksmi un laimi karjerā, mēģini šādu rezultātu panākt arī attiecībās. Pēdējā laikā partneri esi uztvēris kā kaut ko pašsaprotamu, tāpēc pienācis laiks viņu mazliet palutināt.

JAUNAVA Ja attiecībās vēlies sasniegt tādas baudas virsotnes, kādas līdz šim nav nācies izjust, tad nāksies izkāpt no savas komforta zonas un darīt to, ko nekad neesi darījis.

SVARI  Atceries, ka viena no galvenajām attiecību sastāvdaļām ir uzticība, tāpēc neturi neko noslēpumā un nemelo savam mīļotajam cilvēkam! Ja tā attieksies pret partneri, tad saņemsi to pašu pretī.

SKORPIONS Svarīgi būs klausīt un sekot savai intuīcijai. Bez liekas rēķināšanas un stipras domāšanas saki to, kā tu jūties. Iespējams, ka tev ir taisnība par viņa neapmierinātību ar atsevišķām lietām.

STRĒLNIEKS Plānojot laiku un domājot par karjeras izaugsmi, neaizmirsi arī par savu otro pusīti. Brīvie Strēlnieki gan pieļaus kļūdu, ja upurēsies vēl neiepazītiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS Vēlme pēc iesaistīšanās dažādās aktivitātēs vainagosies ar jaunu paziņu loku. Kas zina, varbūt kādam no viņiem tu ļoti iepatiksies? Pamani viņa raidītos mājienus!

ŪDENSVĪRS Iespējams, ka domāsi par dažādiem veidiem, kā ātrāk un veiksmīgāk nopelnīt naudu, tomēr tu nevari atstāt ģimeni un attiecības novārtā. Ja nesanāk, tad svarīgi ir aprunāties un likt viņam saprast tavu pašreizējo situāciju.

ZIVIS Lielu gandarījumu sniegs kontakta atjaunošana ar sen nesatiktiem cilvēkiem, dažas Zivis var pat atjaunot to ar kādu no bijušajiem partneriem. Esi prātīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru