Saistošais horoskops. Kāpēc cilvēki tev vēlas būt līdzās, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

VĒRSIS

DVĪŅI

VĒZIS

LAUVA

JAUNAVA

SVARI

SKORPIONS

STRĒLNIEKS

MEŽĀZIS

ŪDENSVĪRS

ZIVIS

AUNS

Auni ir bezgala iedvesmojoši cilvēki, kuri citiem liek ne tikai brīnīties, bet arī iedvesmo mainīties. Auni nudien nebūs tie, kas sēdēs mājās, sakrustojuši kājas, skatoties jaunākās Game of Thrones vai Stranger things sērijas… Tas gan nenozīmē, ka viņiem nepatīk seriāli vai tāda veida atpūta, bet tas noteikti nebūs kas tāds, ko viņi darīs visu dienu un katru dienu. Auni ir tie cilvēki, kas iet un dara, un vienmēr tiek pie kārotā! Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, ir orientēti uz mērķa sasniegšanu un viņi cenšas gūt panākumus it visā, ko dara.  Auns ir ļoti ambiciozs indivīds, viņš negrasās padoties, līdz nav sasniedzis sevis izvirzīto mērķi.

Mērķu sasniegšanai var izmantot ļoti dažādas metodes, bet tās visas kā viena būs efektīvas un iedarbīgas, un pilnīgi neapšaubāmas un neapgāžamas. Šis gan neattiecas, ja Auna ceļā nostājas, piemēram, Mežāzis vai Skorpions. Tad situācija var būt mainīga – process ir ilgāks, bet par rezultātu ir grūti spriest, jo visas trīs zodiaka zīmes ir ļoti, ļoti mērķtiecīgas.

Auns redz visu tādu, kāds tas ir – tā teikt,  bez visādiem filtriem un efektiem, kas melno vai balto padara pelēcīgu, vai, nedod Dievs – violetu, rozā vai sarkanu! Viņi ir labi zināmi sava tiešā un atklātā viedokļa sniegšanas dēļ. Ja tev nepieciešams godīgs viedoklis, Auns noteikti ir pirmā persona, pie kuras šādā gadījumā jāvēršas. Viņš jums nemelos – par to varat būt droši!

Auns vienmēr būs uzvarētājs, neatkarīgi no dzimuma. Vīrietis – Auns būs gādīgs vīrs. Viņa ģimene nekad nebūs badā, un viņš pats nekad nedarīs tādu darbu, no kā viņa ģimenei būtu kauns. Šajā zīmē dzimst patiesi dižciltīgi vīrieši – tādi, kas nebaidās no dzīves izaicinājumiem un grūtībām, taču, tai pat laikā, ir spējīgi lepni paceltu galvu trīs mājas tālāk pasūtīt kādu, kurš viņu ir aizvainojis, neatkarīgi no šīs personas statusa vai ienākumiem. Auns apvij visīstākā čakluma, mērķtiecības un lepnuma elementus, saglabājot apkārtējo cieņu pret viņu. Jā, reti kurš uzdrīkstēsies pat stāties vīrieša – Auna ceļā. Kāpēc? Jo tas ir absolūti bezjēdzīgi! Ne velti daudzas sievietes izvēlas tikties tieši ar Auniem!

Kas attiecas uz sievieti – Aunu, tad viņa ir īsta bomba! Sieviete, kas ir ne tikai strādīga, bet arī gudra un bezgala interesanta. Jā, turklāt, vēl ļoti pievilcīga. Tiesa, viņas pievilcība nebūs tipiska – tā būs neparasta un pat eksotiska. Šādu skaistumu spēj novērtēt tikai īsts vīrietis, nevis trīspadsmit gadīgs puišelis, kurš vēl neatšķir īstu no viltota!

Lai vai kā, vienu mēs varam garantēt – Ar Auna zīmē dzimušo cilvēku nekad nebūs garlaicīgi. Viņš vienmēr ir gatavs izmēģināt ko jaunu un ļauties dažādām avantūrām un izaicinājumiem. Lieliem piedzīvojumiem nepieciešama zināma deva aizrautības un kaislības pret to, kas tiek darīts. Šai zīmei noteikti piemīt milzīgs enerģijas daudzums. Auns vienmēr ir dzīvīgs un rosīgs, viņš vēlas izbaudīt itin visu, ko spēj sniegt šī dzīve, tieši tādēļ Auna zīmē dzimušie ir aizraujoši un viņu sabiedrībā ir patīkami atrasties. Auns ir enerģijas, izturības un dinamisma iemiesojums vienā ķermenī.

Starp citu, Auns vienmēr un visur ieliek sevi visu! Auna devīze ir – visu vai neko! Un tas attiecas uz vairākām viņa dzīves sfērām. Tāpat kā ikviens uguns stihijas pārstāvis, arī Auns ir kaislīgs un entuziastisks. Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē bieži vien ir ļoti rotaļīgi un pavedinoši, mīlas spēles viņiem nav svešas.Tiklīdz pavadīsi nakti kopā ar Aunu, nekad vairs nespēsi to aizmirst. Auns labprāt izmēģina daudz ko jaunu, noteikti jāpiemetina, ka pret tiem, ko viņš mīl, Auns izturas īpaši kaislīgi. Šīs zīmes pārstāvis izturas pret savu mīļoto tā, it kā viņš būtu vienīgais, kam šajā pasaulē ir nozīme.

Ir lieliski būt kopā ar Aunu vairāku iemeslu dēļ, taču, galvenokārt tāpēc, ka viņš ir lielisks mīļotais cilvēks! Viņš darīs visu, lai pasargātu savus mīļos. Viņš ir dzimis, lai aizsargātu un rūpētos! Tiklīdz šīs zīmes pārstāvji atrod patiesu mīlestību, viņi ir uzticami un gādīgi partneri.

Nākamajā lappusē informācija par Vērsi!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru