Sievietes figūra – Uzzini, ko tā pasaka par to, kāda viņa ir gultā

tumblr_mfhc2ekeAN1rjpm4uo1_500

Apaļīgas, tievas, garas, īsas… sievietes, dievietes ir tik dažādas.

Bet vai sievietes figūra spēj pateikt, kāda viņa būs gultā? Jā! Uzzini.

 

1.Tev ir ļoti izteikta figūra…

Vairumā gadījumu sievietes, kuras ir apaļīgas gurnos vai krūtīs, ir ļoti atvērtas un brīvas pret to, ko viņas dara gultā. Turklāt sievietes ar izteikti apaļīgiem gurniem daudz biežāk piekrīt vienas nakts sakariem un ir gatavas eksperimentiem.

2.Tu esi īsa..

„Es reiz pazinu puisi, kurš allaž deva priekšroku īsām meitenēm, jo, kā viņā pats norādīja, viņas ir kompaktākas un ar viņām iespējams darīt daudz ko tādu, kas neizdodas ar garām meitenēm, piemēram, sekss dažādās vietās vai dažādās pozās.”

3.Tu esi gara..

Kaut arī garkājainas dāmas ir teju katra vīrieša seksuālo fantāziju sapnis, pats process var būt krietni vien sarežģītāks. Garas sievietes ir grūtāk tā vienkārši „mētāt” vai pārvietot gultā vai arī nodarboties ar seksu publiskās vietās. To visu var apgrūtināt situācija, kurā vīrietis ir īsāks par pašu dāmu.

4.Tu esi apaļīga..

Nobela balvas ieguvējs, ģenētikas speciālists Džeims Vatsons norāda uz to, ka sievietes, kuras ir apaļīgas, seksu izbauda daudz vairāk, salīdzinātas ar tievām sievietēm. Kāpēc? Jo tauki veicina endorfīnus, kas palielina seksuālās vēlmes un mīlas dziņu.

5.Tu esi kaulaina..

Pretēji apaļīgajām meitenēm, kaulainām meitenēm endorfīni nesāk savu darbību tik ātri un veiksmīgi. Tomēr, pētījumi, kuros aptaujāti vīrieši, pierādījuši, ka sievietes ar tievu vidukli gultā esot vislabākās.

6.Tev ir mazas krūtis..

Kaut arī sabiedrībā vairāk tiek atzītas sievietes ar lielām krūtīm, realitātē sievietes ar mazām krūtīm izbauda seksu un priekšspēli ļoti, nejuzdamās mazvērtīgākas. Kādēļ? Jo mazas krūtis ir jūtīgākas par lielajām. Un, ja vīrietis zina, ko ar tām darīt, sieviete var būt ļoti, ļoti apmierināta.

Lasi arī: Saderību horoskops – Tabula, kas īsi un konkrēti parāda labākos un sliktākos zīmju pārus

7.Tev ir lielas krūtis..

2013.gadā veikts pētījums norāda uz to, ka sievietes ar lielām krūtīm ir gudrākas par sievietēm ar mazām krūtīm. Kaut arī lielas krūtis nav tik jutīgas kā mazas, gudra sieviete zinās, kā panākt to, ko viņa vēlas. Arī gultā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru