Šīm 3 zodiaka zīmēm novembra mēnesī ir jābūt ļoti uzmanīgām

AUNS

Pastāv augsta iespēja, ka novembra mēnesī būsi viegli aizkaitināms, un iemesls tam būs tavs nogurums, negativitāte un jūtība, kuru radījušas citas dzīves sfēras. Šomēnes attiecībās ieteicams nekoncentrēties uz negatīvajām lietām, un censties maksimāli pievērt acis uz sīkumiem. Tiesa, nevajadzētu izrādīt attieksmi, kas liecinātu par vienaldzību, partneris to var pārprast un mazliet attālināties no tevis.
Lai vai kā, uz notikumiem ieteicams reaģēt pēc iespējas mierīgāk, nedodot īpašu vaļu emocijām. Varbūt skaiti līdz 10?

Lai vai kā, lēmumu pieņemšana būs visai grūti, it īpaši tad, kad prāts teiks vienu, bet sirds – pavisam ko citu! Šomēnes Auniem ir jācenšas saskatīt labais pat vistumšākajā dzīves fāzē!   Iespējams, ka novembris jums ir tas mēnesis, kuru pavadīt, cenšoties sakārtot savas domas un tiekot skaidrībā pašam ar sevi. Jaunu attiecību veidošana nenesīs lielu labumu.

STRĒLNIEKS

Kaut arī viegli nebūs, mums tomēr ir labā ziņa – novembrī daudzas lietas beidzot saliksies pa plauktiņiem un tu sevi labāk iepazīsi.
Ja jums attiecībās ir bijušas ilglaicīgas problēmas, tad centieties tās maksimāli novērst un bruģēt jaunu attiecību ceļu pa kuru turpmāk iet.

Ja nespēj aizmirst bijušo partneri, tad, iespējams, ka ir vērts ar viņu kārtīgi izrunāties, un pateikt to, kas tika noklusēts. Galvenais domāt pašam par sevi! Ja nemīlēsi pats sevi, kurš gan cits to darīs? Svarīgi ir arī neizmantot  citu partneri kā plāksteri, kurš kalpos kā tikai pagaidu variants. Tu vari būt laimīgs un neatkarīgs, esot viens pats!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru