Šīs ir tās lietas, par kurām tev nekad nevajadzētu atvainoties

“Nē” teikšana

Tu esi vienīgais cilvēks, kurš zina, kas nāks par labu tavai laimei. Tev jāiemācās pateikt “nē” un nostiprināt savas vajadzības. Ja izveidojas savstarpējs interešu konflikts, apzinies, ka vienmēr jāspēj rast kompromiss. Iegaumē, ka meklējot kompromisu tev jāņem vēra savi mērķi un laime, neļauj, lai kāds tos sabotē.

Vēlme pēc kā vairāk

Starp alkatību un veselīgu vēlmi pēc kā vairāk ir smalka līnija. Mēs esam radības, kurām nepieciešams pastāvīgi evolucionēt, mēs augam un maināmies. Mūsu izvirzītie mērķi iedrošina pārmaiņas. Bez vēlmes nebūtu progresa. Ja tev ir daudz vēlmju, tas tikai tādēļ, ka tici savam potenciālam.

Sava viedokļa aizstāvēšana

Katram ir dotas tiesības uz savu unikālo viedokli, ikviena viedoklis ir vērā ņemams. Tas nenozīmē, ka visiem ir taisnība. Tas nozīmē, ka katram ir individuālas sajūtas, kuras iedrošina viedokļa veidošanos. Tev jābūt pārliecinātam/-ai par savu viedokli un jāaizstāv savas jūtas.

Nepadošanās citu vēlmēm

Tu esi indivīds, citu cilvēku viedokļiem un vēlmēm nevajadzētu tevi ierobežot. Neļauj citiem sevi aizkavēt, neļauj citu viedoklim tevi nomākt. Neļauj citiem nomākt savu ticību, izvēlies savu ceļu un ej to.

Seksuālas vēlmes un to piepildīšana

Sekss ir veselīga un dabiska pieaugušo dzīves sastāvdaļa. Izpēti ko tev nozīmē intimitāte un ļaujies patīkamajām sajūtām. Netiesā citus tādēļ, ka nesaproti viņu vēlmes un neieklausies citu uzskatos. Seko savām vēlmēm un nepieciešamībām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru