Šīs zodiaka zīmes iemīlas ļoti reti vai neiemīlas vispār

3 Zodiaka zīmes, kuras iemīlas ļoti reti, bet viena no tām gandrīz vai nekad neiemīlas. Kā ir ar tevi?

 

3. vietā – SKORPIONS

Skorpioni iemīlas tajos, kurus viņiem ir jāiekaro vai arī tajos, kas ļoti līdzinās viņu pirmajai mīlestībai! Viņi nemeklē vieglāko ceļu un ciena cilvēkus, kas nepadodas uzreiz, bet tos, kuri paši cenšas kļūt par viņu partneriem, viņi nicina! Skorpionam patīk iegūt to cilvēku mīlestību, kas viņus iesākumā atraida, tikai tādā gadījumā viņu jūtas kļūst spēcīgas un izturīgas! Ar pārējiem viņi lieki nenoņemsies – ja neesat iekarojis Skorpiona sirdi, varat cerēt tikai uz seksu, turklāt ar diezgan dzēlīgiem komentāriem!

2. vietā – MEŽĀZIS

Mežāzi iemīlas ļoti reti, pie tam diez vai viņi pievērsīs uzmanību kādam, kurš stāv zemāk uz sociālajām kāpnēm, ir apveltīts ar mazāk attīstītu intelektu un ne uz ko netiecas! Viņus piesaista tie, kuriem ir “tvēriens”, kā arī tie, kas spēj palīdzēt viņiem apmierināt jebkuras ambīcijas. Mežāži spēj ilgi dzīvot bez jūtām, taču, ja viņi tomēr atrod to, kas viņiem der, iemīlēšanās ātri pāraug īstā mīlestībā, nesot līdzi dziļu psiholoģisku pieķeršanos!

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras mīlestībā nedomā ar galvu

1. vietā – JAUNAVA

Jaunavas neiemīlas! Viņas ļauj mīlēt sevi, pieņemot dāvanas un uzmanības apliecinājumus ar tādu skatu, it kā viņās plūstu karaliskas asinis! Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvjus viss apmierina, viņi izliekas balti un pūkaini, bet, ja viņiem kaut kas nepatīk, tad ar savu mūžīgo piesiešanos viņi savus pielūdzējus novedīs līdz nervu sabrukumam. Tiesa gan, ka reizēm Jaunavas “iekrīt” uz kādu, taču tas nelīdzinās mīlestībai, bet gan drīzāk atgādina narkotisku atkarību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru