Zodiaka zīmes, kuras mīlestībā nedomā ar galvu

Tas nebūtu nenozīmē, ka šīs zodiaka zīmes iemīlas ikvienā, tomēr par apdomīgām un prātīgām tās mīlas lietās būtu grūti nosaukt. 

DVĪŅI

Dvīņi ir tie, kas iemīlas ļoti labprāt un dara to bieži, pie tam katru reizi viņiem liekas, ka tas ir uz mūžu, tāpēc viņi nedomājot metas iekšā jaunā romānā vai vismaz mēģina kādu savaldzināt ar savas sirds pievilcību. Tad, kad viss ir nostājies savās vietās un šīs sajūtas ir abpusējas, Dvīņa jūtas pret otru cilvēku pakāpeniski izgaist… un, ja vēl pie apvāršņa parādās daudz interesantāks “medību” objekts, Dvīnis uzreiz metīsies pavisam citā virzienā!

Lasi arī: Kāds tu esi, kad iemīlies? Apraksts visām zodiaka zīmēm

LAUVA

Lauvas iemīlas ļoti ātri! Viņi spēj aizrauties vienā acu mirklī un viņiem šķiet, ka mīlestības dēļ viņi ir gatavi iet līdz pasaulei malai! Tas var turpināties pietiekami ilgi, bet tikai pie noteikuma, ka jūtas ir abpusējas, jo, ja Lauva nesajūt atbildes jūtas, viņš kļūst ļoti sarūgtināts, kas noved pie tā, ka viņi sāk meklēt kādu citu pieķeršanās objektu. Viennozīmīgi, lai arī kāda kaisle būtu Lauvas sirdī, vienīgais cilvēks, kuram viņš ir radīts  – ir viņš pats!

Lasi vēl: Uzzini, kāds cilvēks katrai zodiaka zīmei ir nepieciešams

STRĒLNIEKS

Strēlnieki spēj iemīlēties no pirmā acu skatiena! Viņu sirdis spēj iekarot tie, kuri viņus uzjautrina vai arī tie, kuri ir ievērojamāki vājāki par viņiem. Tiesa gan, tiklīdz šis viņu simpātiju objekts pārstāj viņus izvilkt ārā no garlaicības vai arī kļūst pārāk patstāvīgs, jūtas pazūd! Vienīgais, kas varētu šīm jūtām likt turpināties, ir radusies draudzība vai pieķeršanās un sajūta, ka šis cilvēks Strēlnieku saprot no pusvārda, pieņemot viņu tādu, kāds viņš ir!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru