Šņabis, vīns vai alus? Katras zodiaka zīmes iemīļotais alkoholiskais dzēriens

Dvīņi

Dvīņiem ļoti patīk kārtīgi izballēties, tādēļ viņi atrodas nemitīgos piedzīvojumu meklējumos. Tieši tādēļ viņu izvēle vētrainās draugu kompānijās būs tieši tekila. Šis dzēriens palīdz atraisīties un izrādīt savas emocijas pilnībā. Dvīņi māk kārtīgi izklaidēties, tādēļ viņi nelaidīs garām ballīti, kurā būs iespējams iepazīties ar jauniem cilvēkiem (vēlams pretējā dzimuma), ar kuriem būs iespējams iekarot deju placi.

Vēzis

Vēžiem ir ļoti raksturīgi meklēt nozīmi pat vismazākajos sīkumos, turklāt tas attiecināms pret jebko. Tieši tādēļ viņu dzērienu izvēle ir pati par sevi saprotama. Visbiežāk šīs zīmes pārstāvji izvēlas džinu, lai pie glāzītes šī dzēriena nesteidzīgi un mierīgi apspriestu šīs dienas notikumus. Lai gan Vēžiem ļoti patīk šis dzēriens, viņi lieliski izjūt un zina mēru, tādēļ nekad pārlieku nepiedzersies.

Lauva

Lauvas pēc dabas ir ļoti augstprātīgi un ambiciozi. Viņi vislabāk cienīs dārgus sarkanvīnus, kuru viņi lēnām baudīs, kamēr stāstīs vai prātos paši par saviem sasniegumiem. Jūs reti kad redzēsiet kādu Lauvu, kas lepni lietos viņiem necienīgus alkoholiskos dzērienus.

Jaunava

Jaunavas ir nedrošas un ļoti uzmanīgas. Viņu iemīļotākais dzēriens – viegls baltvīns ar nelielu citrusaugļu piegaršu. Tā kā Jaunavas ir ļoti pedantiskas, viņām patīk tikai pareizā temperatūrā atdzesēts vīns, tādēļ visticamākais, ka viņi atteiksies no vīna, kas nav piemērots viņu prasībām. Tieši pateicoties šim dzērienam, jums būs iespējams daudz tuvāk iepazīt šīs viegli aizskaramās un ievainojamās dvēseles.

Svari

Pārdomu pilnajiem Svariem vislabāk pie sirds iet viskijs. Viņiem ir ļoti svarīgi izjust visas alkohola sniegtās īpašības, atverot pavisam jaunus garšas rakursus. Kad Svari malko savu iemīļotāko alkoholisko dzērienu, viņi iegrimst labsajūtā, taču nekad neaizmirst turēt savu mugurkaulu taisnu, bet viņu galvās iezogas kārtējais dzīves panākumu sasniegšanas plāns.

Skorpions

Skorpioni sava iemīļotākā dzēriena meklējumos ir izmēģinājuši ne vienu vien alkoholisko dzērienu.  Taču vislabāk viņiem pie sirds iet tieši konjaks. Šī dzēriena lietošanas kultūrā viņiem ir svarīga ne tikai garša, bet arī precīzi iekārtots galds ar pareizajām glāzēm, gariem tostiem un sirsnīgu, dvēselisku cilvēku kompāniju.

Strēlnieks

Strēlniekiem nav svarīga jautra kompānija vai ārkārtīgi pozitīvs garastāvoklis, tādēļ viņiem pie sirds vislabāk iet viegls dzirkstošais šampānietis. Viņiem svarīga ir viegla un nepiespiesta atmosfēra, tādēļ viņiem mājās vienmēr stāvēs pa pudelei šī dzēriena. Nekad nevar zināt, kad atnāks negaidīti viesi, vai arī būs nepieciešams izbaudīt iepriekš minēto atmosfēru

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji neatteiksies no vieglajiem alkoholiskajiem dzērieniem, taču priekšroku viņi dod skotu viskijam. Šis elitārais dzēriens Mežāžu mājās ieņem ļoti augstu vietu, turklāt to lieto tikai pareizi izveidotā atmosfērā un tikai mazos daudzumos. Mežāžu ideālais vakars ir šāds – mierīga mājas atmosfēra, glāze skotu viskija un silts pleds

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem iekšā ir ļoti liela zinātkāre, tādēļ viņi ir izmēģinājuši ļoti daudzus alkoholiskos dzērienus. Taču ar laiku par viņu iemīļotāko dzērienu kļuvu vīrišķīgais rums. Kāds rumā saskata vecās saites ar pirātiem, kad vīri sanāca kopā, lai malkotu šo dzērienu. Citi uzskata, ka rumu nepieciešams lietot tikai vienatnē, lai spētu sakārtot savas domas un izgudrot veidu, kā iekarot kārtējo darba projektu.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži mēdz pārsteigt savus draugus ar savām vēlmēm un viņi reti ciemos lūgs vīnu. Viņu iemīļotākais dzēriens ir absints, parādot, ka viņiem nepatīk garlaicība un mierīga atmosfēra. Ar šī alkohola palīdzību Zivis atklāj jaunas sava rakstura šķautnes un ar prieku pavada vakarus draugu kompānijā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru