Šo zodiaka zīmju sievietes jums sagrozīs galvu

Vērsis

Galvenais šīs sievietes ierocis ir spēja parādīt savu maigumu. Lai arī pa dzīvi viņa soļo augsti paceltu galvu un vienmēr sasniedz savus mērķus, vīriešus viņa prot valdzināt ar savu maigo dabu. Šādā veidā viņa var savaldzināt jebkuru vīrieti. Šīs sievietes ir ļoti apburošas. Daudzi vīrieši pat nepamanīs, cik ātri viņi ir iemīlējušies sievietē – Vērsī. Taču vīriešiem, kas dzīvo kopā ar šo sievieti vienmēr ir jāatceras, ka aiz šī maiguma slēpjas stingrs raksturs, ko sieviete nodemonstrēs tad, kad “pele būs slazdā”!

Dvīņi

Nav skaidrs kas, bet ļoti pievilcīgi – pirmais iespaids, kas rodas ieraugot sievieti, kas dzimusi Dvīņu zvaigznājā. Šīs sievietes patiešām no dabas ir ļoti harizmātiskas, pie viņām sāk “vilkt”, tikko kā jūs esat iegājuši viņu teritorijā. Kāda šī sieviete būs šodien, kā viņa izturēsies, kā ģērbsies – zina tikai pašas zvaigznes (bieži vien, nezina pat viņas pašas). Oriģinalitāte un vēlme būt pamanītām padara viņas par ļoti efektīvām. Bet ķermeņa valoda viņām ir ļoti izkopta un pārdomāta. Vīrieši pat nepamana, kā ir jau Dvīņu slazdā.

Vēzis

Vēža efektivitāte, pirmkārt, ir šīs sievietes būtība. Šī sieviete negrasās katram pretimnākošajam vīrietim demonstrēt savu “vērtību”. Taču, ja viņa savā dzīvē sastaps sevis cienīgu vīrieti, kas atbilst visām viņas prasībām, nešaubieties, ka šis vīrietis būs viens no laimīgākajiem pasaulē. Vēžu sievietes bieži vien neizceļas vizuāli ar spilgtu apģērbu, pamanāmiem un dārgiem aksesuāriem, taču viņas ģērbjas ļoti gaumīgi un kas nav mazsvarīgi, viņām ir izcila stila izjūta. Lielākā šo sieviešu vērtība ir viņu neatņemamais seksapīls un sievišķība – tas ir gluži kā magnēts, ko nepamanīt nav iespējams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru