Dieva dāvanu horoskops – ko tas ir devis katrai zodiaka zīmei?

Senajiem grieķiem ir tāda leģenda, kas satur stāstu par visām zodiaka zīmēm, saskaņā ar kuru Dievi un Dievietes katram cilvēkam dāvāja dievišķu dāvanu, lai palīdzētu viņiem šajā dzīvē.

Lai vai kā, bet man sakrita par visiem simts procentiem, arī manai māsai un mammai! Un turklāt mums visām bija pilnīgi dažādi priekšstati par situāciju, bet, kad paskatījāmies rezultātus, katrai viņas variants sakrita! Pārbaudīju uz savu pieredzi, tā kā varu pavisam noteikti ieteikt! Kaut kādā ziņā tā ir gan svētība, gan arī lāsts. Iegūstot dāvanu, ir jāsaprot, ka ar tās palīdzību var attīstīties. Dāvana var būt arī lamatas. Vērtīga mācība, kas iemācīs mums to, ka vienmēr ir jācenšas uzzināt vairāk, un dzīvot ar cieņu pret citiem. Un tā, sāksim!

Dāvana Auniem – gods. Aunu vada entuziasms un dažreiz var pat teikt, ka “akla” ticība. Viņu iekšējā balss turpina viņiem teikt, ka viss būs kārtībā. Tas nav optimisms, bet gan ticība. Tā ir bezierunu uzticēšanās dieviem. Viņi nevar vienmēr ieraudzīt augļus tam, ko ir sējuši, bet viņu radošais raksturs nepārstāj augsni pārvērst par zaļojošu dārzu.

Dāvana Vērsim – vara! Nav svarīgi, kāda ir situācija, un kas ir viņu pretinieks, ja viņi patiešām vēlēsies kaut ko iegūt, viņi atradīs veidu, kā to panākt. Viņu vara nāk no iekšienes, no viņu sirdīm un tā, kas viņiem ir jāieņem. Mīlestība iekaro visu, viņu sirds alkst mīlestības. Viņi ir svētīti ar neiedomājamu spēku no dieviem.

Dāvana Dvīņiem – sabiedriskums! Viņu spēja savākt un apstrādāt informāciju ir neticami spēcīga. Viņiem piemīt lieliska spēja kļūt par sabiedrisku grupu locekļiem un apmainīties ar vērtīgu informāciju ar cilvēkiem. Viņiem tā ir vislielākā priekšrocība. Viņi ir informācijas un komunikācijas karaļi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru