Spēcīga mantra, kas palīdzēs saglabāt spēku visās grūtībās! Kāda tā ir?

HEALTHY-IMAGE-1

Pieredzes stāsts: Pirms vairākiem gadiem es piedzīvoju veselības krīzi – man bija lielais svars, ekzēma un hroniska astma, kas neļāva man pilnvērtīgi dzīvot.

  Tomēr es pati sevi izārstēju un ieguvu veselību, ar dabiskiem līdzekļiem, bez diētām un sevis mocīšanas. Bet, lai to izdarītu, man vispirms nācās iemācīties dažus vārdus, kuri mainīja manu dzīvi. Es atkārtoju pie sevis tos katru dienu, un tie mani izvadīja cauri visām grūtībām.

Šie vārdi skan tā: “Es vēlos mainīties.” Šī ir ļoti vienkārša, bet tajā pašā laikā ļoti spēcīga mantra. Ja tev ir problēma, no kuras vēlies atbrīvoties, tev nepārtraukti sev jāatgādina, ka patiešām vēlies mainīties, ka esi gatavs darīt visu, cīnīties un pielikt kaut vislielākās pūles, lai izmanītu savu dzīvi uz labo pusi. Brīžos, kad liekas, ka pietrūkst spēka, ir vissvarīgāk sev to atgādināt. Ja griba ir pietiekami stipra, nekas tevi nespēs atturēt no savu sapņu īstenošanas. Pamēģini šo frāzi atkārtot dažas reizes dienā, pamazām palielinot atkārtojumu skaitu līdz pat 100 reizēm! Katru reizi, kad paklūpi, turpini atkārtot šo maģisko frāzi: “Es vēlos mainīties.”

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru