Strīdu horoskops – kā strīdas katra zīme, un kā pēc tam salabt

VĒRSIS

Kā salabt ar Vērsi

Sievieti: Konfliktā galvenais- neaizskar viņas jutīgo un emocionālo dabu. Savādāk viņa ilgi nenomierināsies un spēcīgi pārdzīvos aizvainojumu. Ja tomēr tā ir noticis, tad vienīgais, ko vari darīt- dāvināt dārgas dāvanas, būt maigas, aplidot savu mīļoto, kārtējo reizi apliecināt savu mīlestību.

Vīrieti: Šajā situācijā nepieciešams rīkoties neparastāk- aizcini ciemos vecos un uzticīgos draugus, uzklāj galdu. Visa vakara garumā esi laipna, aktīva un apbur savu otro pusīti ar daiļrunību, skaistu tērpu un romantisku noslēpumainību. Viņam jābūt jauki pārsteigtam, skatoties uz Tevi, tikai neradi apstākļus greizsirdībai, savādāk nebija vērts pūlēties.

 

Vērsis un Auns strīdas: Vērsis ir spītīgs, bet Auns ir eksplozīvs un atgādina bumbu ar laika degli.

Vērsis un Vērsis strīdas: Tas ir kā blenšanas konkurss, kurā viens no papildelementiem ir dusmas, tā ir divu gribasspēku cīņa.

Vērsis un Dvīņi strīdas: Vērsis nikni lūkojas un sūdzas, bet Dvīņi pietvīkuši kliedz pilnā kaklā.

Vērsis un Vēzis strīdas: Strīda laikā varētu šķist, ka šīs abas ir uguns zīmes, viņu ķīviņi ir patiesi kaislīgi. Noteikti jāuzmanās no ļauna turēšanas ilgstošā periodā pēc vārdu apmaiņas.

Vērsis un Lauva strīdas: Intensīvi un karstasinīgi strīdi, Vērsis ir brutāls un tur ļaunu prātu, bet Lauva velta viņam nejaukas piezīmes, kā arī pieņem skarbus lēmumus.

Vērsis un Jaunava strīdas: Abi cenšas viens otru pārspēt gudrībā, lai gūtu virsroku.

Vērsis un Svari strīdas: Diskomunikatīvs un kaitinošs strīds.

Vērsis un Skorpions strīdas: Neviens no abiem nepiekāpsies, gluži pretēji, viņi ir gatavi sarīkot viens otram asinspirti.

Vērsis un Strēlnieks strīdas: Strēlnieks novels vainu uz Vērsi, bet Vērsis nepiedos Strēlnieka uzvedību.

Vērsis un Mežāzis strīdas: Šajā milžu cīņā viens otram sekos sitieni zem jostasvietas, tā būs negodīga un cietpaurīga cīņa.

Vērsis un Ūdensvīrs strīdas: Vērsis centīsies izmantot veselo saprātu, bet Ūdensvīrs loģiku, par spīti visam, strīds tāpat būs reti pretīgs.

Vērsis un Zivis strīdas: Vērsis ir stūrgalvīgs un viegli aizvainojams, savukārt Zivis ātri izdara secinājumus un uzbrūk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru