Strīdu horoskops – kā strīdas katra zīme, un kā pēc tam salabt

DVĪŅI

Kā salabt ar Dvīņiem

Sievieti:Pēc nelielas pauzes atzīsti savu netaisnību un lūdz piedošanu. Pēc tam centies ievirzīt sarunu citā gultnē. Liec lietā daiļrunību un aizrauj savu partneri ar interesantu tēmu. Pēc kāda laika varēsi atviegloti uzelpot, jo strīds būs aizmirsies.

Vīrieti: Samierināšanās prasīt no tevis intelektuālu piepūli, jo Dvīņus raksturo augsts garīgais līmenis. Runāt labāk brīvā dabā, vēl labāk, ja tuvumā būs kādas senās kultūras pieminekļi. Apkārtējā vide un ieinteresēta saruna ļoti palīdzēs. Tāpat samierināšanās sarunai jābūt informatīva rakstura ar vairākiem konkrētiem un loģiskiem piemēriem.

Dvīņi un Auns strīdas: Abi skaļi strīdas izmantojot aizvainojošas frāzes, kā arī viņi abi domā, ka viņu viedoklis ir pareizais.

Dvīņi un Vērsis strīdas: Vērsis nikni lūkojas un sūdzas, bet Dvīņi pietvīkuši kliedz pilnā kaklā.

Dvīņi un Dvīņi strīdas: Šis ir visskaļākais strīds visā zodiakā, šī cīņa šķiet nebeidzama.

Dvīņi un Vēzis strīdas: Dvīņi skaļi pauž savu neapmierinātību, bet Vēzis uzvedas pasīvi agresīvi un šķiet atsvešinājies. Ja Dvīņi ātri tiks pāri strīdam, tad Vēzis ļaunu prātu turēs vēl ilgi.

Dvīņi un Lauva strīdas: Tā būs sacensība par to, kurš no viņiem spēs būt skaļāks.

Dvīņi un Jaunava strīdas: Šie abi par katru cenu cenšas viens otru pārspēt attapībā vai pārbauda, kurš no viņiem ātrāk spēs aizvainot otru.

Dvīņi un Svari strīdas: Tā ir debate, kas abiem uzsit asinis, šis strīds ir viskaitinošākais no visiem piedzīvotajiem.

Dvīņi un Skorpions strīdas: Šī strīda jēga ir noteikt, kurš no abiem spēj būt visļaunākais.

Dvīņi un Strēlnieks strīdas: Šo strīdu raksturo ātrā manierē iecirsti pliķi, asa vārdu pārmaiņa un vīzdegunīga attieksme vienam pret otru.

Dvīņi un Mežāzis strīdas: Šis strīds vēl ilgi un dikti turpināsies aiz abu mugurām, aprunāšana un dunču duršana mugurā ir visai raksturīga parādība.

Dvīņi un Ūdensvīrs strīdas: Abi pēc iespējas ātrāk vēlas nonākt pie kādiem secinājumiem, tomēr šī procesa laikā rok viens otram vēl dziļāku bedri.

Dvīņi un Zivis strīdas: Kā viens, tā otrs cenšas likt otram cilvēkam atvainoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru