TESTS: Izvēlies vienu no šiem šķīvjiem, un uzzini, cik laba saimniece tu patiesībā esi!

Ja jūs izvēlējāties 1.
Jums ir lieliska gaume! Jūsu dvēselē valda minimālisms un vienkāršība, kas tajā pašā laikā izskatās dārgi, grezni un kvalitatīvi. Kad izvēlaties traukus, priekšroku dodat vienādiem toņiem, lai visi izskatītos moderni un vienādi. Jūs esat lieliska saimniece!
Ja jūs izvēlējāties 2.
Jūs netiecaties kļūt par pasaulē labāko mājsaimnieci. Kopumā ne trauki, ne mājas interjers un iekārtojums jums nešķiet kā kaut kas svarīgs un pirmšķirīgs. Jūs īsti neiespringstat uz mājīguma sajūtu savā dzīvesvietā, jo pašlaik vēl neesat gatava veltīt savu laiku mājasdarbiem. Iespējams, ka kādu dienu viss mainīsies.
Ja jūs izvēlējāties 3.
Jūs esat laba mājsaimniece, kurai ir sava gaumes izjūta, pat tad, ja būs cilvēki, kuriem jūsu gaume šķitīs vecmodīga. Jums patīk servīzes, tādēļ jau sen savācāt no savas omītes to, kura jums jau sen bija iepatikusies visvairāk. Jūs mīlat uzņemt viesus, bet viņi vienmēr ir sajūsmā par jūsu māju!
Ja jūs izvēlējāties 4.
Jums noteikti patīk darboties pa māju! No mājas uzkopšanas jūs nejūtat nekādu nogurumu, jums šāda tīrīšana nenokaitina, gluži pretēji – mājas uzkopšana jūs relaksē un nomierina. Ja esat ķērusies klāt mājas tīrīšanas darbiem, tad jums vajadzētu palikt mājās vienai. Šādā gadījumā viss būs vislabākajā kārtībā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
Ja jūs izvēlējāties 5.
Jūs esat laba saimniece, taču jums ne visai patīk tīrīt vai kārtot māju. Precīzāk – jums vienkārši trūkst tam laika. Jūs vienmēr atrodat daudz svarīgākus un noderīgākus darbus, tādēļ jums vienkārši neatliek laika mājasdarbiem. Taču, kad ķeraties klāt arī mājasdarbiem, viss spīd un laistās.
Ja jūs izvēlējāties 6.
Jūs esat ideāla saimniece. Kā jums patīk uzņemt viesus un klausīties viņu uzslavas par skaisto mājokli! Nedod Dievs, ja pēcāk kaut kas nestāvēs savā vietā… Precīzāk, jūs par kārtību uzskatāt tikai to, ko esat pati esat ieviesusi, tādēļ jums nepatīk palīdzīgas rokas.
Tagad jūs zināt, kāda saimniece esat! Jums ir iespēja sasparoties un daudz vairāk darboties pa māju vai arī pasist sev pa plecu, jo jau esat pati labākā mājsaimniece.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru