4 zodiaka zīmes, kurām visbiežāk raksturīgi slinkuma uzplūdi

Lūk, slinkākās zodiaka zīmes, uzzini, vai neesi viens no tām!

Slinks ir vārds ar plašu nozīmi, kas parasti saistās ar kādu dīvānā sēdētāju. Tomēr tas ir kas vairāk. Mēs visi esam slinki, pat centīgie Mežāži, aizņemtie Dvīņi, un apmātās Jaunavas. Lai nu kā, dažas zodiaka zīmes ir izpelnījušās šo ne tik glaimojošo titulu vairāk nekā citas.

Vēzis Vēžu slinkums, piemēram, ir saistīts ar viņu tendenci uztraukties. Nav nekā neproduktīvāka kā sēdēt un pukoties par iespējamās nākotnes negatīvajiem iznākumiem, bet dažiem Vēžiem tā ir ierasta ikdienas nodarbe. Galu galā šie izmisīgie centieni tiekties uz ideālu pārņem kontroli, kā rezultātā Vēži var pārēsties, sēdēt bezdarbībā vai tērēt laiku nenozīmīgām lietām, cenšoties novērst domas no savām sajūtām.

Zivis Zivis, iespējams, ir visnesaprastākā zodiaka zīme. No malas izskatās, ka viņas dzīvo ārpus šīs realitātes, taču tas vēl nav viss. Zivis ir tik ievainojamas, ka viņām vajag daudz vietas un laika, lai atgūtos no emocionālajiem pārdzīvojumiem. Ja viņas ieslīgst šādā stadijā, tad ir grūti kaut ko izdarīt.

Vērsis Vērši ir šī saraksta augšgalā, ne tāpēc, ka baidītos no darba (patiesībā viņi ir ļoti aizrautīgi), bet tāpēc, ka vēlme pēc komforta var novest līdz bezrūpībai. Materiālie labumi un drošība ir Vēršu dzinējspēks. Tiklīdz viņi sasniedz šos mērķus, viņi necentīsies iegūt vairāk. Tā vietā Vērši apstāsies un izbaudīs ieguldītā darba augļus un komfortu.

Svari Kaut arī viņi ir ļoti gudri un bieži vien veiksmīgāk paveic darbus par vienaudžiem, tomēr viņi ir bezgala slinki. Svari jau ir pieraduši izdarīt visu ātri, tāpēc darbiem vienmēr meklē vieglāko risinājumu, kas nav nemaz tik slikti, jo tā viņi ietaupa daudz laika, lai vēlāk varētu nodarboties ar bezjēdzīgām lietām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru