Tests, kurš atklās depresiju vai bērnības traumas. Atliek tikai izvēlēties pretīgāko seju!

 

4. Šizofrēniķis

Apātiskas personības, ar savu izkropļoto skatījumu uz dzīvi. Tiem ir raksturīgas dažādas, nesaderīgas emocijas. Ja šī „pokera seja” jūsos izsauc drebuļus, tad iespējams jūs bērnībā centāties nomākt iekšējo vienaldzību.

Jūs pats – komunikabls, draudzīgs cilvēks. Ticat mūsdienu komunikācijas spēkam un jums patīk sabiedrība. Tomēr dažreiz jūsu sabiedriskums un atklātība ir mānīga, aiz tām, kā aiz skaistiem, košiem logiem, slēpjas noslēpumains un noslēgts cilvēks. Jā, jūs spējat nodibināt attiecības, bet tās ir virspusējas, tukšas, bez patiesām jūtām un empātijas. Iekšēji jūs esat pilnībā neatkarīgi, bez vēlmes satuvināties ar cilvēkiem, gluži pretēji, esat vientulīgi.

5. Histēriķis

Visbiežāk raksturīgās histēriķa iezīmes ir virspusēja uztvere, patstāvīga emocionālā nestabilitāte, narcisma izpausmes, dažreiz arī ekshibicionisms. Iespējams, šī sievietes jūs biedē vai izraisa pretīgumu vairāk nekā vīrieši tāpēc, ka iekšēji slēpjat nekontrolējamu uzmanības trūkumu un vēlmi pašapliecināties.

Iekšēji esat pieticīgs, savaldīgs cilvēks, kuram ir bagāta, attīstīta iekšējā pasaule un garīgums. Vienlaicīgi, rokot dziļāk, šajā kautrīgajā cilvēka var atrast personību, kas vēlas apburt, izcelties un iekarot citus. Principā jūsu uzvedība  un iekšējā pasaule to skaidri parāda. Jūs skaisti un stilīgi izskatieties, pastāvīgi kontrolējiet savu uzvedību, cenšaties uzlabot tēlu. Šādi cilvēki bieži izvēlās jocīgus hobijus un neparastas profesijas.

6. Depresīvs cilvēks

Šiem raksturīgs ir zems pašvērtējums,  pastāvīga sevis meklēšana, mazvērtības kompleksi un vainas sajūta. Ja jūs biedē vai izraisa nepatīkamas sajūtas attēls NR.6, tad, iespējams, jūs slēpjat depresiju un cenšaties paši ar to tikt galā vai kontrolēt.

Ārēji esat bezrūpīgs, atklāts cilvēks. Jūs esat optimisti, aktīvi un pilnīgi pārliecināti par savām spējām. Dažreiz gan jums iekšā parādās īgns „skumjais klauns”, kam seko melanholija. Dažkārt atklātība tiek nomainīta pret atturību un aizdomām. Jūs nemitīgi cenšaties noglabāt depresiju kaut kur dziļāk sevī, apspiest jebkurus tās impulsus. Tāpēc paši to veicināt, strādājot vairāk, meklējot jaunas aizraušanās, brīžiem nonākat psihologa lomā, cenšoties analizēt un risināt citu cilvēku problēmas.

7. Maniaks

Raksturīgākās iezīmes – pārmērīga uzbudināmība, sevis pārvērtēšana, bieži vien izšķērdība. Nepārdomāta naudas, emociju un laika tērēšana. Ja jums attēls NR. 7 šķita biedējošs vai izraisīja pretīgumu, iespējams, kad jūs priecājaties vai apbrīnojat kaut ko, jūs aizraujaties tiktāl, ka tas var nonākt līdz apsēstībai.

Paši pēc rakstura esat klusuma cienītāji. Jums ļoti nepatīk provokācijas, troksnis, satraukums. Dzīvē esat īsts patstāvības, labklājības, sevis ierobežošanas un izturības piemērs. Jūs esat centīgi, praktiski, cenšaties sekot līdzi savai uzvedībai.

8. Multiplas personības traucējumi

Īpašs psihisks stāvoklis, kad cilvēkā iekšā spēj dzīvot divas vai pat vairākas atšķirīgas personības. Turklāt katra no tām ir patstāvīga, ar saviem ieradumiem, vājībām un skatu uz dzīvi. Ja jūs nobiedēja tieši šis attēls NR. 8, tad, iespējams, kādreiz neesat īsti varējis identificēt sevi kā personību.

Dzīvē vienmēr cenšaties uzsvērt savu piederību attiecīgajam dzimumam. Piemēram, ja esat sieviete, tad būt pēc iespējas sievišķīgākai, ja vīrietis – kļūt gluži vai par mačo.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru