Zodiaka zīmes un karma – kāda nasta katram jānes?

Uzzini, kāda karma var piemeklēt katru no zodiaka zīmēm!

Katram no mums dzīvē ir kāds uzdevums. Citam vieglāks, bet citam – grūtāks.

AUNS

Auni parasti pieņem lēmumus, balstoties uz savām izjūtām un emocijām. Tā nu gan nevajadzētu darīt. Šāda rīcība bieži vien jums sagādā liekas raizes, kā arī noved pie nepareizajiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Tu mēdz atdarīt ar to pašu, ko esi reiz saņēmis. Nekad neskaties uz citiem! Citu cilvēki rīcība bieži vien ir nepareiza un var gadīties, ka tiek vērsta pret tevi. Tikai tāpēc, ka kāds tev kaut ko sliktu ir nodarījis, nenozīmē, ka tev ar to pašu jāatdara atpakaļ! Tu esi labāks par citiem, tāpēc nekrīti tik zemu!

DVĪŅI

Tu bieži vien rīkojies tā, kā citi uzskata par pareizu… bet kā ir ar tevi pašu? Mēģini ieklausīties pats sevī un savās sajūtās! Tu uzreiz kļūsi laimīgāks, kad sāksi dzīvot sev un savam priekam, nedomājot par citiem!

VĒZIS

Vēži pie savām nedienām vienmēr vaino citus, bet kā ir patiesībā? Skaidrs, ka zināmā mērā vaina ir arī tevī pašā! Mēģini saprast, ka tu pats esi savas laimes kalējs!

LAUVA

Tu vienmēr esi koncentrējies uz sevi, un cilvēki par to tevi ir aprunājuši. Bet tu rīkojies pareizi! Tev IR jādomā par savu laimi, bet, tai pat laikā tu nevari slikti izturēties pret apkārtējiem!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru