Tici sev un saviem spēkiem! Horoskops no 5. līdz 11. novembrim

Lauva Šonedēļ mēģini saskatīt izdevības un būt viltīgs! Tas var nest daudz labuma tev, taču būtu jāuzmanās no skaudīgiem cilvēkiem! Izdodies viss, ko vēlēsies un darīsi no sirds!

Jaunava  Uz notiekošo mēģini raudzīties no cita skatupunkta, iespējams, ka visa situācija no malas izskatās smieklīgi, un tev nav pamata uztraukumam. Lai vai kā, šo nedēļu centies pavadīt, pārdomājot pagātnē pieļautās kļūdas, cenšoties tās atkārtoti nepieļaut.

Svari Meklēsi balansu, un to laimīgā kārtā arī atradīsi. Iemācies vairāk ticēt sev un saviem spēkiem! Pēdējā laikā esi bijis pavisam jocīgs, iespējams, ka pārlieku lielā raizēšanās par sīkumiem tevi nepamatoti nogurdina. Plāno savu laiku un tu sasniegsi vairāk, nekā būsi cerējis!

Skorpions Centies nedzīvot ar apziņu, ka viss nokārtosies pats no sevis, taču šonedēļ tā vien liksies, ka lietas iet pārāk labi, lai būtu patiesība. Neiedzīvojies uz šīs nedēļas veiksmes! Labvēlīga nedēļa, lai iesaistītos kādā brīvprātīgajā darbā – atalgojumu nesaņemsi, taču sajūtas būs neaprakstāmas.

Strēlnieks Vēlēsies mieru un harmoniju, taču nekādā veidā nespēsi to maksimāli sasniegt. Šonedēļ var uzrasties kādi neparedzēti plāni un darbi – centies visam būt gatavs! Saglabā možumu!

Mežāzis Lai gūtu kāda cilvēka atzinību, ir jāpacenšas un pamatīgi jāpastrādā. Ja tiecies pēc slavas un darba augļu plūkšanas, tad veltīgi, jo šonedēļ tas vēl nenotiks. Nobruņojies ar pacietību!

Ūdensvīrs Pievērs īpašu uzmanību tam, ko tu runā! Nesaki neko sliktu par tiem, kurus nepazīsti – tu nezini, kam viņi ir gājuši cauri! Būtiski paturēt prātā to, ka tev ne vienmēr ir taisnība, neesi stūrgalvīgs, bet gan mēģini piekāpties!

Zivis Šonedēļ paturi prātā domu, ka tev nevienam par neko nav jāatskaitās! Atļaujies būt mazliet neatkarīgs un ar citiem par savām privātajām lietām nedalīties. Ja kaut ko nevēlies stāstīt, tad labāk paklusē, nevis melo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru