Tīņu horoskops – kā uzvedas katras zīmes pārstāvis pusaudža gados?

Pusaudža gadi ir tie paši trakākie. Uzzini, kā tas ietekmē zodiaka zīmes!

Auns

Auni agri kļūst pieauguši. Jau no agra vecuma viņi cenšas uzvesties atbilstoši. Viņi tiecas pēc tiem, kas ir vecāki par viņiem. Auniem patīk pavadīt laiku kopā ar vecāku draugiem un kā sūklīši uzsūc svešu pieredzi. Šīs zīmes pārstāvji jau 10 – 12 gados apzinās savu atbildību pret apkārtējiem, viņiem ļoti gribas būt nozīmīgiem, tāpēc viņi cenšas pieņemt lēmumus ne tikai savu vienaudžu vietā, bet arī radinieku vietā, cenšas kaut vai nopelnīt kabatas naudu.

Auni ar prieku dodas iekšā pieaugušo pasaulē, jo saprot, ka kļūšana pieaugušam paver viņiem fantastiskas iespējas. Kā likums, ar pusaudžiem Auniem nav sevišķu problēmu – viņi ir pārāk nopietni un orientēti uz nākotni, tāpēc muļķības sāk sastrādāt jau diezgan vēlu – ap 20 gadiem.

Vērsis

Vērši aug pamatīgi, bez straujiem izrāvieniem. Viņi labprāt iziet visas attīstības stadijas – bērnību, tīņa gadus, jaunību, no visa gūst labumu un krāj pieredzi. Tiesa, kļūstot par personībām, šīs zīmes pārstāvji var ik pa laikam sabuntoties – zēni iesaistās kautiņos, meitenes periodiski boikotē visu pasauli. Bet arī tas nes savus augļus – ap 18 – 19 gadu vecumu Vērši kļūst pilnīgi sociāli adaptēti indivīdi.

Komfortu un materiālos labumus Vērši mīl un novērtē jau no agras bērnības, tāpēc dara visu, lai pusaudža gados viņiem nebūtu problēmu ar naudu un skaistām lietām. Neticami, bet viņiem bieži trāpās krāšņas drēbes, pat ja viņi aug maznodrošinātā ģimenē. Viņi nav tik lecīgi, lai atteiktos no tā, kas pats peld viņiem tieši rokās. Un vēlāk tas kļūst par viņu dzīves moto.

Dvīņi

Dvīņi kļūst pieauguši lēnām. Dažreiz pilnīgai personības nobriešanai viņiem ir nepieciešami 30, nereti pat 40 gadi. Šīs zīmes pārstāvji ilgi meklē sevi, savu aicinājumu un vietu dzīvē. Pubertātes vecumā un pēc tā viņus interesē daudz kas, bet būtībā – nekas. Viņi visu uztver kā izklaidi, viņi tiek mētāti no galējības galējībā. Viņi sagādā ne mazums raižu saviem vecākiem, kuri ir spiesti ilgstoši uzturēt savu aizrautīgo pēcnācēju.

Dvīņi izmisīgi negrib kļūt pieauguši, un tikai vecumā ap 30 – 35 gadiem, jau nomainot vairākas profesijas, viņi sasniedz to attīstības stadiju, kad sāk parādīties zināma atbildības sajūta par savu rīcību. Toties šāda aizkavējusies pieaugšana palīdz Dvīņiem nezaudēt optimismu un dzīves garšu, viņi ilgstoši paliek patīkami saskarsmē ar citiem.

Vēzis

Vēži ļoti uzmanīgi kļūst pieauguši. Viņi lēnām un mierīgi tipina uz pieaugušo pasauli, cenšas kontaktēties tikai ar tiem cilvēkiem, kuri viņiem nekādi nenodarīs pāri. Vēži rūpīgi, dažreiz pat ļoti ilgi izvēlas nākamo profesiju. Pubertātes vecumā šīs zīmes pārstāvji kā likums nenokļūst sliktās kompānijās, viņi negrib satraukt savus vecākus, tāpēc viņi reti kļūst par problēmbērniem. Viņus vairāk saista dzīves sadzīves puse, jo viņi ir iedzimti mājāssēdētāji.

Taču jaunā Vēža draugiem gan klājas ne visai. Ja Vēzis sev izraugās uzticamu cilvēku, tad pielīp viņam, pilnībā iesaistot savās darīšanās, var pat būt kā trešais liekais sava drauga randiņā ar pretējo dzimumu. Caur svešām mīlas peripetijām viņš iepazīst to, kam pašlaik pietrūkst drosmes.

 

Lai lasītu tālāk par pārējo zodiaka zīmju pārstāvjiem tīņa vecumā, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru